reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
No to ja nic nie rozumiem... bo moja Ginka najpierw zrobiła USG i na podstawie obwodu główki i długości kości udowej (czy którejś tam bo ja te czarno-biało usg źle rozróżniam) i powiedziała, że Mały waży 4000 gr.
Potem mówi, że sprawdzi "starą metodą" - zmierzyła mój obwód - 109 cm, potem długość i szerokość brzucha zwykłą miarką krawiecką i potwierdziła, że Mały waży 4000 gr.
No nic, zobaczymy co mi dzisiaj powiedzą w szpitalu.

Trixi no fakt ale masz nisko swój brzuszek :):):)
U mnie w obwodzie "tylko" 96 cm....postaram się dodać fotki z dzisiaj....czyli skończony 35 tc...

Załączniki

• bb.jpg
    bb.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 134
  • bb1.jpg
    bb1.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 104
Beniaminka jaka z Ciebie sliczna kobietka:)

Trixi faktycznie brzusio masz juz niziutko:) ladnie sie usmiechasz:)

Lilu jaka figurka:) super!

Emilia sliczny brzusio:) i jaka skora idealna:)

reklama
jejku Wy wszystkie jestescie super i macie takie fajne brzuszki:)

Trixi - pieknie Ci z tym brzusiem:)i teraz wiem, co oznacza nisko brzuch;)

Lilu - i TY masz dola?gdybym miala taka figure, to bym caly czas patrzyla w lustro i czula sie mega szczesliwa;)

Emilia - bardzo ladnie:)

i juz nie pamietam ile bylo zdjec wczoraj, ale wszystkie jestescie fajne babeczki:)

a u mnie w obwodzie 110, a brzuch wydaje sie maly...nawet lekarka wczoraj stwierdzila, ze nieduzy...postaram sie zrobic jakies zdjecie, bo od pocztaku ciazy nie robilam:)

Do góry