reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
No to ja nic nie rozumiem... bo moja Ginka najpierw zrobiła USG i na podstawie obwodu główki i długości kości udowej (czy którejś tam bo ja te czarno-biało usg źle rozróżniam) i powiedziała, że Mały waży 4000 gr.
Potem mówi, że sprawdzi "starą metodą" - zmierzyła mój obwód - 109 cm, potem długość i szerokość brzucha zwykłą miarką krawiecką i potwierdziła, że Mały waży 4000 gr.
No nic, zobaczymy co mi dzisiaj powiedzą w szpitalu.

Trixi no fakt ale masz nisko swój brzuszek :):):)
U mnie w obwodzie "tylko" 96 cm....postaram się dodać fotki z dzisiaj....czyli skończony 35 tc...

Załączniki

• bb.jpg
    bb.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 130
  • bb1.jpg
    bb1.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 99
Beniaminka jaka z Ciebie sliczna kobietka:)

Trixi faktycznie brzusio masz juz niziutko:) ladnie sie usmiechasz:)

Lilu jaka figurka:) super!

Emilia sliczny brzusio:) i jaka skora idealna:)

reklama
jejku Wy wszystkie jestescie super i macie takie fajne brzuszki:)

Trixi - pieknie Ci z tym brzusiem:)i teraz wiem, co oznacza nisko brzuch;)

Lilu - i TY masz dola?gdybym miala taka figure, to bym caly czas patrzyla w lustro i czula sie mega szczesliwa;)

Emilia - bardzo ladnie:)

i juz nie pamietam ile bylo zdjec wczoraj, ale wszystkie jestescie fajne babeczki:)

a u mnie w obwodzie 110, a brzuch wydaje sie maly...nawet lekarka wczoraj stwierdzila, ze nieduzy...postaram sie zrobic jakies zdjecie, bo od pocztaku ciazy nie robilam:)

Do góry