reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Anja - piekna sesja:)))i jak ja tesknie do polskiej plazy.....

Justyna - super!i pomyslec, ze w lutym z taka duma wypinalysmy te brzuszki?i widzialysmy cos, czego inni nie widzieli:)))

Malpko - zabijasz mnie tymi tekstami:)))

Słuchajcie a ile macie w obwodzie? Bo moja lekarka wagę Małego określiła na podstawie USG i obwodu/mierzenia brzucha. Ja mam 109 cm... chcę się po prostu upewnic, że ja naprawdę mam ogromny brzuch :-)

evika - jakie nogi szczupłe - szok :D I Twoja córeńka (istny aniołek - blond loczki - no masakra!) jest mega słodka jak się tuli do brzusia :D

Anja - bardzo mi przypadła Twoja sesja do gustu - fajny klimat :D Ślicznie wyglądasz!

justyna - ale różnica od lutego do sierpnia! :szok::happy: U mnie to było dopiero coś widać w maju ;-) Hihihi, spory brzucholek :D

Hausfrau - nie wiem ile mam w obwodzie i nie mam czym się zmierzyć. Lekarz zawsze podaje wagę dziecka na podstawie USG - przynajmniej u mnie, a chodzę do dwóch - jeden prowadzący i ma zwykłe USG, a drugi to tylko na USG chodzę i ma 3/4 D

Dorotko, Twój brzusio jest naprawde wyjatkowy, ślicznie sterczy i na boki nie wypycha- super!!!
Evika- spore juz mieszkanko, ale masz tam dwoch lokatorow to i tak nie jest wielki, a reszta nadal szczuplutka, masz sliczna córeczke- mały blond cherubinek ! :-)
Justynka= no...ale zmiany, fajnie tak zobaczyc porownanie od poczatku, na dzisiaj jest juz pokazny, fajne foteczki :-)
Anja, juz skomplementowałam zdjecie na NK, sliczne te zdjecia w czerni i bieli z córeczką rozesmianą, Ty takze radosna, szczesliwa Mamusia. Bardzo Ci pasuje ciążą, dodaje wiele uroku i dostojenstwa, i ta klasa.... No!
Czy te biale spodnie masz na dole z tasiemka- robia sie takie pumpy, bo cos mi ssie zdaje ze mam te same, lubie je i non stop teraz w nich chodze, ale juz...ciasne pod brzuszkiem sie robia. Moje krecha na brzusiu calkiem podobna , i pepek tez sie ciemny zrobil :-)

reklama
Do góry