reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Anja - piekna sesja:)))i jak ja tesknie do polskiej plazy.....

Justyna - super!i pomyslec, ze w lutym z taka duma wypinalysmy te brzuszki?i widzialysmy cos, czego inni nie widzieli:)))

Malpko - zabijasz mnie tymi tekstami:)))

Słuchajcie a ile macie w obwodzie? Bo moja lekarka wagę Małego określiła na podstawie USG i obwodu/mierzenia brzucha. Ja mam 109 cm... chcę się po prostu upewnic, że ja naprawdę mam ogromny brzuch :-)

evika - jakie nogi szczupłe - szok :D I Twoja córeńka (istny aniołek - blond loczki - no masakra!) jest mega słodka jak się tuli do brzusia :D

Anja - bardzo mi przypadła Twoja sesja do gustu - fajny klimat :D Ślicznie wyglądasz!

justyna - ale różnica od lutego do sierpnia! :szok::happy: U mnie to było dopiero coś widać w maju ;-) Hihihi, spory brzucholek :D

Hausfrau - nie wiem ile mam w obwodzie i nie mam czym się zmierzyć. Lekarz zawsze podaje wagę dziecka na podstawie USG - przynajmniej u mnie, a chodzę do dwóch - jeden prowadzący i ma zwykłe USG, a drugi to tylko na USG chodzę i ma 3/4 D

Dorotko, Twój brzusio jest naprawde wyjatkowy, ślicznie sterczy i na boki nie wypycha- super!!!
Evika- spore juz mieszkanko, ale masz tam dwoch lokatorow to i tak nie jest wielki, a reszta nadal szczuplutka, masz sliczna córeczke- mały blond cherubinek ! :-)
Justynka= no...ale zmiany, fajnie tak zobaczyc porownanie od poczatku, na dzisiaj jest juz pokazny, fajne foteczki :-)
Anja, juz skomplementowałam zdjecie na NK, sliczne te zdjecia w czerni i bieli z córeczką rozesmianą, Ty takze radosna, szczesliwa Mamusia. Bardzo Ci pasuje ciążą, dodaje wiele uroku i dostojenstwa, i ta klasa.... No!
Czy te biale spodnie masz na dole z tasiemka- robia sie takie pumpy, bo cos mi ssie zdaje ze mam te same, lubie je i non stop teraz w nich chodze, ale juz...ciasne pod brzuszkiem sie robia. Moje krecha na brzusiu calkiem podobna , i pepek tez sie ciemny zrobil :-)

reklama
Do góry