reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Dorotka fajowy
ja moim zazwyczaj przewracam w nocy butelki z wodą plastikowe co mam na ławie jak wstaję

hahaha , ja mam tak samo :) A w kuchni to idzie jak domino - jaki dlugi blat tak wszystko leci .

Dzis rano zrobilam nam fotke jak se pieknie we trojce siedzimy na wyrku :)

A tu moja najmlodsza Zuzke na milosc siostrzana najszlo :)
URL=http://www.fmix.pl/zdjecie/2017009/obraz-340]
zdjecie.jpg
[/URL]

reklama
hahaha , ja mam tak samo :) A w kuchni to idzie jak domino - jaki dlugi blat tak wszystko leci .

zdjecie.jpg
[/URL]

zdjecia sa niesamowite widac ze bedzie kochac swoje rodzenstwo no i bedziesz przy okazji pomoc miala:)

zdjecie.jpg
[/URL]

ale słodko :) niunia jaka śliczna :) oj będzie kochała będzie :)

wogóle dziewuszki wszystkie macie piękne brzuszki :)

niesamowity!!!!! taki szpikulec
Dorotko dokładnie:tak::-D:-D jakbyś sobie doczepiła:-D:-D:-D
Monia niezła z ciebie laska ,brzusio fajowy!!:-):-)
evika jakie ty masz chude nóżki!!:szok: a brzucholek malusi jak na dwójeczkę(ja przy mojej chudzince mam chyba jeszcze większy):-p
alcia81
a swoja droga, przy Was to tzreba miec chusteczki do wycierania ekranu pod reka:)))
Alcia mi od fenoterolu język kołkiem staje i też potrfie się zapluć jak mówię:rofl2: ale jako inteligentna inaczej zasłaniam buzie rękoma i potem nie trzeba wycierać ekranu tylko wystarczy ręce o ubranie:-p:-p:-p:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::sorry2:

reklama
Do góry