reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

wszystkie brzuszki i Mamusie piekne:)))))ale tak na serio Oliwko - niezly masaz musi Ci Twoj synus robic od srodka?:)))tego to wspolczuje...:)

reklama
heh dziekuje dziwczyny za piekne slowka :) She*shuusciskaj synka ode mnie hehe sie usmialam jak nie wiem :) Ale jak widac po zdjeciach dziewczyn kazda z nas ma piekny domek dla malenstw :) A moj maz stwierdzil widzac Oliwke "widzisz kochanie ona tez ma tak jakby jej ktos z gliny brzuszek doczepil :) Linia ciala i pach brzuszek :) "(chodzi o linie brzuszka przed ciaza tak jakby na rowno z zebrami ,nie wiem czy wiecie oco chodzi hehe) Normalnie nie moge sie na patrzec jakie nasze brzuszki rozne ,a to juz sam finish :)

W 4 miesiące można jednak tyle urosnąć ---> IMGP4614.jpg ---->brzucho.jpg

kochane śliczne brzuszki

ah jak będziemy jeszce tęsknic za tymi brzuszkami, ja już się tak do swojego przyzwyczaiłam ze zastanawiam się jak to będzie jak go nie będzie:)

reklama
Brzusie prześliczne. Oliwka -ja to miałam taki brzusio normalnie jak nabrałam tylko dużo powietrza w przeponę ;-) Synuś kamuflażysta jak napisała Beniaminka:tak:

Do góry