reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Mycha sliczna z ciebie dziewczyna a brzusio marzenie.
Marta brzuszek taki sliczny i zgrabniutki
Beniaminko tobie ta ciaza sluzy , laska z ciebie jak nic moglabys w jakims katalogu mode ciazowa reklamowac.

Mycha -dziewczyna mają rację-koleżanki zazdrość rozsadza i gadają bzdury-śliczna mamcia z Ciebie. Marta figura nastolatki to normalne bo młodziutka,ale Beniaminka to mnie rozwala ehhhhhh i te cycuszki :tak: Brzusiem macie malutkie w porównaniu do mojego-bo u mnie to już 110 cm w talii" :laugh2:

Beniaminka - wow!!!!!!!!:)))
widzicie - nikomu sie nie dogodzi...ja uwazam, ze biust to jedyna dobra strona mojej ciazowej figury:)za to u mnie brzuch goni dupke...ale dogonic nie moze:)

Dagna - Ty sie nie przejmuj, bo ja narzekam najbardziej na tylek, ale cala reszta tez mi przytyla..najsmieszniej wygladaja ramiona:)takie mieciutkie i grubiutkie....

Benjaminko widzę że ty raczej do tych drobniejszych należysz.. no i ten brzuszek - maluni i śliczny!!

a oto zbliżenie mojego wcale nie małego a wręcz wielgaśnego brzuchola ;)))
img1764j.jpgimg1763s.jpg

Dziękuję Moje Kochane :-)

No to zmierzyłam ten biust bez opatulacza- 106 Cm! Masakra i weź to dzwigaj kobieto :szok: Tak dobrze to jeszcze nie było ;-)

Mycha- śliczny masz brzuszek, kształtny, taki okrąglutki ! :-) Czy Wy tez macie takie wypchane boczki w talii ? Moja pannica tam sobie ciągle coś wybrzusza, ale normalnie mi te boczki osobno odstają, smiesznie to wygląda. Pępek wciąż głęboko i chyba juz nie wyjdzie.

Czy Wy tez macie takie wypchane boczki w talii ? Moja pannica tam sobie ciągle coś wybrzusza, ale normalnie mi te boczki osobno odstają, smiesznie to wygląda. Pępek wciąż głęboko i chyba juz nie wyjdzie.

Ja mam nieraz kwadratowy brzuch :D Adaś z jednej strony wypych chyba dupsko, z z drugiej nogi :D Boski widok! ;-)

reklama
Do góry