reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Mycha sliczna z ciebie dziewczyna a brzusio marzenie.
Marta brzuszek taki sliczny i zgrabniutki
Beniaminko tobie ta ciaza sluzy , laska z ciebie jak nic moglabys w jakims katalogu mode ciazowa reklamowac.

Mycha -dziewczyna mają rację-koleżanki zazdrość rozsadza i gadają bzdury-śliczna mamcia z Ciebie. Marta figura nastolatki to normalne bo młodziutka,ale Beniaminka to mnie rozwala ehhhhhh i te cycuszki :tak: Brzusiem macie malutkie w porównaniu do mojego-bo u mnie to już 110 cm w talii" :laugh2:

Beniaminka - wow!!!!!!!!:)))
widzicie - nikomu sie nie dogodzi...ja uwazam, ze biust to jedyna dobra strona mojej ciazowej figury:)za to u mnie brzuch goni dupke...ale dogonic nie moze:)

Dagna - Ty sie nie przejmuj, bo ja narzekam najbardziej na tylek, ale cala reszta tez mi przytyla..najsmieszniej wygladaja ramiona:)takie mieciutkie i grubiutkie....

Benjaminko widzę że ty raczej do tych drobniejszych należysz.. no i ten brzuszek - maluni i śliczny!!

a oto zbliżenie mojego wcale nie małego a wręcz wielgaśnego brzuchola ;)))
img1764j.jpgimg1763s.jpg

Dziękuję Moje Kochane :-)

No to zmierzyłam ten biust bez opatulacza- 106 Cm! Masakra i weź to dzwigaj kobieto :szok: Tak dobrze to jeszcze nie było ;-)

Mycha- śliczny masz brzuszek, kształtny, taki okrąglutki ! :-) Czy Wy tez macie takie wypchane boczki w talii ? Moja pannica tam sobie ciągle coś wybrzusza, ale normalnie mi te boczki osobno odstają, smiesznie to wygląda. Pępek wciąż głęboko i chyba juz nie wyjdzie.

Czy Wy tez macie takie wypchane boczki w talii ? Moja pannica tam sobie ciągle coś wybrzusza, ale normalnie mi te boczki osobno odstają, smiesznie to wygląda. Pępek wciąż głęboko i chyba juz nie wyjdzie.

Ja mam nieraz kwadratowy brzuch :D Adaś z jednej strony wypych chyba dupsko, z z drugiej nogi :D Boski widok! ;-)

reklama
Do góry