reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
podziele sie z Wami moja refleksja...lubie bardzo ten watek, ale jak czytam w tytule "galeria rosnacych brzuszkow" to zawsze przychodzi mi do glowy, ze ja bym mogla wkleic zdjecia w watku "galeria rosnacych dupek", chyba sie zglosze do moderatorek:)

Dzięki za każde miłe słowo. Kobiety sa takie łase na komplementy :-D:laugh2:

podziele sie z Wami moja refleksja...lubie bardzo ten watek, ale jak czytam w tytule "galeria rosnacych brzuszkow" to zawsze przychodzi mi do glowy, ze ja bym mogla wkleic zdjecia w watku "galeria rosnacych dupek", chyba sie zglosze do moderatorek:)

Hahahaha :-D:happy::laugh2: Boska jesteś!!! :)

Alcia - dobre ! :-D
Marta- bardzo, bardzo sexy, szczuplutka, młodziutka i nawet w ciązy a takiej spódniczce spokojnie możesz śmigać. Slicznie , no!

Podrzuce i moje z koncowki 8 miesiac, sama bede miala jakas kronike rosnacego arbuzika :-) Tymczasem ja powinnam za pomyslem Alci wklejac fotki do galerii big cyca. No niestety rosnie nadal tam u góry.Wciaz wiekszy niz brzuszek, gonią się nawzajem ;-)
Zobacz załącznik 273975Zobacz załącznik 273976

Beniaminko wyglądasz poprostu super! Chyba zaraz się tu posypią same komplementy - o innych piszesz że takie szczupłe a sama jesteś tak szczuplutka że aż Ci zazdroszczę. Widzisz u jednych rośnie góra u innych (jak u mnie) szybciej rośnie poniżej brzuszka niestety :)

reklama
Beniaminko wow!!!, co tu dużo pisac, wygladasz super, i seksownie, tylko pozazdrościc i cyca i figury i wogóle.

mi to cycki wogóle nie urosły... a szkoda bo takie marne b a ja taka duuuuża

Do góry