reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
podziele sie z Wami moja refleksja...lubie bardzo ten watek, ale jak czytam w tytule "galeria rosnacych brzuszkow" to zawsze przychodzi mi do glowy, ze ja bym mogla wkleic zdjecia w watku "galeria rosnacych dupek", chyba sie zglosze do moderatorek:)

Dzięki za każde miłe słowo. Kobiety sa takie łase na komplementy :-D:laugh2:

podziele sie z Wami moja refleksja...lubie bardzo ten watek, ale jak czytam w tytule "galeria rosnacych brzuszkow" to zawsze przychodzi mi do glowy, ze ja bym mogla wkleic zdjecia w watku "galeria rosnacych dupek", chyba sie zglosze do moderatorek:)

Hahahaha :-D:happy::laugh2: Boska jesteś!!! :)

Alcia - dobre ! :-D
Marta- bardzo, bardzo sexy, szczuplutka, młodziutka i nawet w ciązy a takiej spódniczce spokojnie możesz śmigać. Slicznie , no!

Podrzuce i moje z koncowki 8 miesiac, sama bede miala jakas kronike rosnacego arbuzika :-) Tymczasem ja powinnam za pomyslem Alci wklejac fotki do galerii big cyca. No niestety rosnie nadal tam u góry.Wciaz wiekszy niz brzuszek, gonią się nawzajem ;-)
Zobacz załącznik 273975Zobacz załącznik 273976

Beniaminko wyglądasz poprostu super! Chyba zaraz się tu posypią same komplementy - o innych piszesz że takie szczupłe a sama jesteś tak szczuplutka że aż Ci zazdroszczę. Widzisz u jednych rośnie góra u innych (jak u mnie) szybciej rośnie poniżej brzuszka niestety :)

reklama
Beniaminko wow!!!, co tu dużo pisac, wygladasz super, i seksownie, tylko pozazdrościc i cyca i figury i wogóle.

mi to cycki wogóle nie urosły... a szkoda bo takie marne b a ja taka duuuuża

Do góry