reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Dziękuję :-) Wiecie , tutaj naprawdę mozna chociaz przez chwilke poczuc sie lepiej,nawet z wielorybkowym brzuszkiem, ten kącik mocno dowartosciowuje. Bo jak mierzylam dzisiaj kolejna tunike i odkladalam, bo wszystko ciasne na biuscie i brzuszku to mialam kiepski humor, naprawde czuje sie juz mocno duza, ale fakt pupa i biodra moglyby mi troszke urosnac, a leci wszystko wzwyz. Mam w piersiach juz 104 cm :eek::szok: I koszulki L sa napiete, a na dole nada S i wyglada to niedobrze wedlug mnie ale co zrobic kazdemu dogodzic, jedne na pupe narzekaja , drugie ( ja!) na biust i plecki( tak bo one tez rosna z biustem)
Takze dobrze, ze sobie tu jestesmy i kilka milych słów powiemy :-)
Dziękuję :rofl::huh::rolleyes::yes:

Ostatnia edycja:
Beniaminko no Sliczna mamcia z Ciebie poprostu ;)
No wam rosna to cycki to dupcia...a mi tylko brzusio. Ja to dopiero wygladam....jak "dziecko z etiopii"(nie obrazajac tych dzieci).

Ja się tak nie bawię - co Wyście powariowały? A gdzie normalna baba w ciąży - co to ma wszystkiego za dużo? Same laski - tylko po brzuchu można poznać, że jesteście w dwupaku! Takie wieloryby jak ja to się mogą tylko kompleksów nabawić! Śliczne jesteście cholery!

Beniaminko - cudnie jak zwykle! Wszystko na swoim miejscu - jędrne, zgrabne i szczuplutkie, a brzucholek zgrabniutki i śliczny! Jak Julka odziedziczy po Tobie figurę, to fiu fiu - chłopy się będą uganiać... ;)

Beniaminko no Sliczna mamcia z Ciebie poprostu ;)
No wam rosna to cycki to dupcia...a mi tylko brzusio. Ja to dopiero wygladam....jak "dziecko z etiopii"(nie obrazajac tych dzieci).

Hahahaha :-D:laugh2: Wczoraj do mnie listonosz (dodam, że strasznie pokręcony i nie wyjdzie nim nie pogada 10 min.) - cytuje: "dzieci w Afryce też tak mają" :eek::baffled::laugh2::-D Więc magi podaj łapkę ;P Mi biust urósł o rozmiar, ale ja się akurat cieszę, bo jak jeszcze brzucha nie miałam to wchodziło moje wielkie D, a później ja :crazy: A w dupie i udach mi starczy co mam - także nie narzekam, że nic nie przybyło bo tu bym była wielka :D UWAGA: w biodrach przed ciążą jakieś 96/7 :szok: Może tego nie widać na tych zdjęciach bo brzuch odwraca uwagę :D

Beniaminko - i kto tu jak nastolatka wygląda. Zazdroszczę jędrnej pupki i udek :D

reklama
Do góry