karolinkare
Fanka BB :)
dziekuje dziewczynki:-):-) oj tak dwojka lokatorow sama nie wierze ze tam sie mieszcza...
wasze brzuszki tez sliczne i zgrabne
wasze brzuszki tez sliczne i zgrabne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Magi wyglądasz super , piekny zgrabniutki brzusio ;-)
Mycha rasowa mamusia z ciebie! Na pewno koleżanki zazdroszczą, bo tak niemiło gadają! Nie przejmuj się!
Wow karolinkare ale super mieszkanko dla bejbików !! a jaki tatuaż, niezły!
małpko ja nie wiem czemu ty się przejmujesz swym wyglądem Wyglądasz cudnie i do tego w dżinsy sie mieścisz Co ja mam powiedziec jak startowałam z lekką nadwagą? Ty wyglądasz super
Nie dość, że ładnie wyglądacie w ciąży, to jeszcze śliczne z Was kobitki - aż miło popatrzeć!
oj Magi to ja sie podziele!bo mi tak tylek urosl w 4 miesiacu, ze mimio rosnacego brzuszka, tylek i tak jest wiekszy!wygladam z boku, jak litera s, tylko odwrocona;(wiec mozemy sie podzielic - ty mi brzuszek, ja Ci dupke!
karolina jaki znowu brzuchol. Ja tu widze śliczny ciążowy brzuszek I spodobała mi sie twoja bluzeczka
sukienka kochana sukienka:-);-) z resztą super przewiewna a w taki upał jak znalazł:-)
pieknie sie prezentujesz w tej sukience ;-)Zobacz załącznik 254897Zobacz załącznik 254895Zobacz załącznik 254894
a oto mój brzuszek w 26 tygodniu.
Brzuszek:-d chciałam napisac brzuchol.