reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Magi wyglądasz super , piekny zgrabniutki brzusio ;-)

sliczny

Mycha rasowa mamusia z ciebie! Na pewno koleżanki zazdroszczą, bo tak niemiło gadają! Nie przejmuj się!

Mycha slicznie wygladasz

Wow karolinkare ale super mieszkanko dla bejbików !! a jaki tatuaż, niezły!

Karolinkare gdzie Ty tam ta dwojke schowalas
a aparat mam identyczny

małpko ja nie wiem czemu ty się przejmujesz swym wyglądem :) Wyglądasz cudnie i do tego w dżinsy sie mieścisz :) Co ja mam powiedziec jak startowałam z lekką nadwagą? Ty wyglądasz super :)

Malpko pieknie wygladasz i diablica sliczniutka

Nie dość, że ładnie wyglądacie w ciąży, to jeszcze śliczne z Was kobitki - aż miło popatrzeć!

zgadzam sie z kazdym slowem

oj Magi to ja sie podziele!bo mi tak tylek urosl w 4 miesiacu, ze mimio rosnacego brzuszka, tylek i tak jest wiekszy!wygladam z boku, jak litera s, tylko odwrocona;(wiec mozemy sie podzielic - ty mi brzuszek, ja Ci dupke!

dobre

Angelus sliczny brzuszek

tak wogole to piekne jestesmy--tyle dodam

IMG_0063 (800x600).jpgIMG_0060 (600x800).jpgIMG_0059 (800x600).jpg
a oto mój brzuszek w 26 tygodniu.
Brzuszek:-d chciałam napisac brzuchol.

Sliczne brzucholki.
Karolinkare mam bardzo podobna sukienke, tylko ze czarna. Jak kupowalam nie bylo w innych kolorach i troche zaluje, ze sie nie wstrzymalam:-(

reklama
Do góry