reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

to ja się w końcu wkleję z moją diablicą:-p

Załączniki

• P6060262.jpg
    P6060262.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 120
reklama
Wstretnamalpa alez ta Twoja corcia to slodziak, chociaz sadzac po tym jak ujezdzila dinozaura to...........
Wygladacie supper , a brzusio poprostu czadowy
Mycha1 - ty to normalnie laska jestes
Karolinkare a u ciebie to napewnoo blizniaki , wcale nie masz wiekszego brzusia niz ja.

Ostatnia edycja:
małpko ja nie wiem czemu ty się przejmujesz swym wyglądem :) Wyglądasz cudnie i do tego w dżinsy sie mieścisz :) Co ja mam powiedziec jak startowałam z lekką nadwagą? Ty wyglądasz super :)

Karolinkare super brzuszek, bardzo zgrabny i wcale nie widać ze blizniaczy :)

Wstretnamalpa!!!! jeszcze raz przeczytam twoje zale na temat twojego wygladu to ci strzele :) Jestes super sliczna kobietka, i mlodo wygladasz bardzo...super

Karolinkare brzusio sliczny i jak na blizniaki calkiem zgrabniutki:)
Wstretnamapko elegancka kobietka z Ciebie :)
Angelus wygladasz slicznie w ciazy:)

dodam swoje fotki ale doszlam do wniosku ze za czesto to robie hehe..

reklama
ale dzisiaj brzuszkow dolaczylo do galerii!
i wszystkie super!kazdy inny i kazdy Kochany!tak jak Asiek pisala wczoraj, podobaja mi sie kobiety w ciazy, ale nie ja!ja tez tak mam i z tego powodu nie lubie lustra, ale bardzo lubie ten watek:)))

jeszcze raz, bravo, piekne brzusie i Mamusie:)

Do góry