reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Przesłodkie brzuszki :-) Inne na swój sposób, ale w każdym mieszka maleńki lokator. No...już nie taki malenki. Nasze dzieciątka mają już około kilograma i 30 cm. Także nie da się, żeby nie było widać naszych mieszkanek.
Calineczko ale słodziutki i już całkiem fajnie widoczny brzuszek.
Karolina, ani za duży ani za mały, a Ty nie narzekaj , ja ta nie widzę żebyś miała czegoś za dużo. Bardzo ładnie! I sukienka też extra!
Korba, ja również powiedziałabym, że góra 4 miesiąc, super zgrabnie i tak Ci pasuje ten mini brzuszek :-)
Oliwko, jak fajnie że się odezwałaś :-) Włoski krótsze ? A Ty nadal modelka, i rzeczywiście wygrałabyś tutaj konkurs na najmniejszy brzuszek, i jesteś szczęściarą bo przy 3 dzidziusiu tak pięknie wyglądać , toż to marzenie! Cudnie :-)

reklama
Beniaminko no wiesz u siebie sie widzi to i owo,ale dziekuje bardzo i obiecuje ze nie bede narzekać,fakt jest taki ze człowiek chwilowe kryzysy przechodzi,ale teraz stwierdziłam ze o kilogramy bede sie martwić po porodzie a co.....:-)

Oliwko a ty wogóle w ciazy jesteś;-):szok: gdzie sie to twoje maleństwo podziało???
oczywiscie żartuje,ślicznie wyglądasz modelka w 100%

Korba mamy tyle samo jeśli chodzi o tygodnie - ale ty masz zdecydowanie mniejszy brzunio... śliczności!!!

Oliwko ty to tutaj u nas rekord pobiłaś z tym swoim brzuńkiem... - jest mega maluńki!!
Fajnie tak bo urodzisz i już chyba na drugi dzień nie widać że ty w ciąży byłaś ;))

evika wooow masz fajowy wielgaśny brzucholek ;)

uwielbiam te wasze mieszkanka :-)
no i mój brzuszek :-)
IMG_brzuszek2.jpgIMG_brzuszek.jpg

reklama
Do góry