reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Dziewczyny jakie wy piekne i gdzie te kilogramy? Ja bym chciała te wasze kg miec bo ja taka chudzinka i jeszcze brzusio mam taki do przodu wąski, z tyłu to wogóle nie widac ze jestem w ciazy;-):-D, ja juz tradycyjnie co miesiac po wizycie wystawiam swój brzuszek.

Załączniki

• 25ty2d.jpg
    25ty2d.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 97
  • 25tyd2d.jpg
    25tyd2d.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 91
oj Magi to ja sie podziele!bo mi tak tylek urosl w 4 miesiacu, ze mimio rosnacego brzuszka, tylek i tak jest wiekszy!wygladam z boku, jak litera s, tylko odwrocona;(wiec mozemy sie podzielic - ty mi brzuszek, ja Ci dupke!

Ech Dziewczyny, coraz piękniejsze Jesteście :tak: Brzuszki naprawdę dodają uroku, jaka szkoda że nie umiem tego powiedzieć o własnym bębenku :-D
Angelus- śliczna, młoda Mamusia:happy:
Magi- super figurka, tak trzymaj! :-)
karolinkare- absolutnie nie wyglądasz z tym brzusiem na Mamę bliźniaczków. Brzuszek tak w sam raz!

reklama
Do góry