reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Dorotko ja tylko tak sie smieje ze wieczorem mam taki brzusio duzy jak w 5tym, to zdiecie jest z rana kiedy jest malusi i słodziusi;-)

daje glowe ze z wieczora niewiele wiekszy jest Ty taka chudzinka jestes
ale brzunio slodziutki:tak:

a to ja z wieczora:)

Ostatnia edycja:
reklama

No skoro ty wiesz lepiej ode mnie, to sie nie bede kłócic.Jeszcze raz podkreslam ze tylko w zartach takie okreslenie 5tego miesiaca było:-D strasznie do serca sobie wziełas to moje okreslenie;-)Ty masz juz superasty brzusio, no ale to Twoja druga ciąża prawda:-)

No skoro ty wiesz lepiej ode mnie, to sie nie bede kłócic.Jeszcze raz podkreslam ze tylko w zartach takie okreslenie 5tego miesiaca było:-D strasznie do serca sobie wziełas to moje okreslenie;-)Ty masz juz superasty brzusio, no ale to Twoja druga ciąża prawda:-)

nie no co Ty ,nie wzielam sobie tego do serca tylko pamietam jak pisalas ze chudziutka i drobniutka jestes,a widzać Twoj slodziutki malutki brzunio,to przeciez 5 miesiac w Twoim przypadku to raczej na zarty:tak:tez bym w sumie taki chciala,
to moja druga ciaza i nie myslalam ze o tej porze az tak mnie wywali,bo inaczej sie tego okreslic nie da,a mam kolezanke ktora ma juz 7 miesieczną coreczke co Twojej postury byla i jej brzunio taki w miare konkretny to dopiero na jakies 3 miesiace pzed porodem pokazal sie
ale jest sliczniutki:tak:

No mój brzusio dla ludzi bedzie widoczny chyba tez około 5-6 miesiaca:-)
Rano to normalnie taki malusi mam ze ledwo widac a po całodniowym obrzarstwie to mówie Ci...olbrzym..jak dla mnie oczywiscie:tak:Wiesz ja jestem drobna wiec jak mi wyskoczy wieczorem to dla mnie to własnie taki konkret jak go zartobliwie opisywałam wczesniej...hiiiNo ale jak sie skoncza mdłosci to moze zaczne tez tyc i to juz inaczej bedzie wygladało:-) Mi do 3ciego miesiaca zostało jeszcze 2 tyg, mysle ze jak na taki czas to chyba odpowiednia wielkośc brzuszka, co?tym bardziej ze to moja pierwsza ciąża;-)

Justynk slodki brzunio:tak:

Magi wiesz ja w pierwszej ciazy mialaz zdecydowanie mniejszy,do tego ze wczoraj np poplakalam sie malzowi,bo czasami jak siedze wieczorem to juz czuje jak mi piersi na brzuchu sie opierają i mnie to troszke denerwuje,bo pamietam jak w pierwszej ciazy juz czasami to meczace bylo dla mnie
i bardzo chcialabym miec malusi brzunio,ale w pierwszej nie byl a co dopiero teraz w drugiej:tak:

Oto mój ;-)

Załączniki

• brzusio.jpg
    brzusio.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Do góry