paulka24
Fanka BB :)
no brzuszki wrześniowe już dość pokaźne, to mó jeszcze chyba na szarym końcu;-)ciekawe od czego zalezy wielkosc, :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w 1 ciąży poczułam bejbika ok 17 tygodnia akurat był lany poniedziałek a w drugiej już ok 15 tyg.coś koło dnia dziecka wiec jeszcze trochę i poczuje mojego 3 bejbika jakos tak moje dzieciaczki dawały znać o sobie akurat w ważne dni łatwe do zapamiętaniaKerna, potwierdzam ! W pierwszej ciąży do 6 miesiąca prawie nic, czekałam na brzuszek z utęsknieniem, teraz 3 miesiąc wygląda u mnie jak niegdyś 6:-)
Także ruchy płodu są szybciej wyczuwalne przez wieloródkę niż pierwiastkę.
Pamiętam , że w I ciąży zaczęłam wyczuwać malucha w 19 tygodniu, zobaczymy jak będzie teraz
dziewczyny super brzuszkiwidzę że nie tylko mnie już wywaliło
kerna, Beniaminka ewidentnie talii już za bardzo nie widać