reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
podobno przy drugim i kolejnym dziecku szybciej brzuch wychodzi. W pierwszej ciąży do 5 m-ca praktycznie nic:sorry: a teraz:szok:

Kerna, potwierdzam ! W pierwszej ciąży do 6 miesiąca prawie nic, czekałam na brzuszek z utęsknieniem, teraz 3 miesiąc wygląda u mnie jak niegdyś 6:-)
Także ruchy płodu są szybciej wyczuwalne przez wieloródkę niż pierwiastkę.
Pamiętam , że w I ciąży zaczęłam wyczuwać malucha w 19 tygodniu, zobaczymy jak będzie teraz :)

Kerna, potwierdzam ! W pierwszej ciąży do 6 miesiąca prawie nic, czekałam na brzuszek z utęsknieniem, teraz 3 miesiąc wygląda u mnie jak niegdyś 6:-)
Także ruchy płodu są szybciej wyczuwalne przez wieloródkę niż pierwiastkę.
Pamiętam , że w I ciąży zaczęłam wyczuwać malucha w 19 tygodniu, zobaczymy jak będzie teraz :)
Ja w 1 ciąży poczułam bejbika ok 17 tygodnia akurat był lany poniedziałek a w drugiej już ok 15 tyg.coś koło dnia dziecka wiec jeszcze trochę i poczuje mojego 3 bejbika jakos tak moje dzieciaczki dawały znać o sobie akurat w ważne dni łatwe do zapamiętania :-D

Czemu juz nikt swoich brzuszkow nie wkleja?:-)
Ja czuje ze rozrastam sie z kazdym dniem... i zauwazylam ze nie tlyko brzuszek ale pupa tez mi przytylaaaaa!!!!!!!! Wychodzi brak sportu i zastanie..

U mnie 3 ciąża i jakoś nic nie wyskakuje, chociaż w 2 było szybko widać. Wczoraj małż w żartach podpytywał mnie czy aby napewno jestem w ciąży...zostawię to bez kometarza. Myślę, że nie wcześniej niż za miesiąc coś się u mmnie pokaże...tylko czekać;-)

reklama
hi justyna!
tez mam podobny brzuszek ,a wieczorem to troche mnie wysadza i jest wiekszy..a maz dzisaj powiedzial ze cycochy to jak Pamela mam he no bo tak to mam malutkie a teraz takie fajniutkie he
mielgo wieczorku

Do góry