reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
dorotka1 zrobiłam takie wielkie oczy jak ujrzałam Twój brzucholek :-) sliczny jest ja bym chciała aby juz widac , że to ciązowy a nie z obżasrtwa np :-):-)

dziewczynki, ale macie juz cudowne brzusie. moj to płakol przy Was :-) zaraz popróbuję wstawić swój. Dorotka, tak jak Ty to ja z Jaśkiem wyglądałam w 6 miesiącu :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Mój brzusio dziś. Dokładnie 11 tc :-))
9awlxy.jpg

Olgadom powinnaś cieszyć się,że masz taki :tak: juz ładnie się zarysowuje...ale z Ciebie to taka chudzinka jak ja( a moze jeszcze większa :)ja nawet nie mam co fotki dodawać, taka wklęsła jeszcze jestem!

Olga matko tosz ty chudzinka :)
A potem jak cię wywali to nie ukryjesz bo szczupłe zawsze takie super brzuszki mają :)
Reszta dziewczyn to ewidentnie nie ukryje za 2-3 tygodnie swego stanu :)

reklama
Olga:szok: jaka laska i jaka chudzinka i gdzie Ty brzunio masz:tak:
mowilam ze w poprzedniej ciazy mialam tak w 5 miesiacu co teraz w 3
super wygladasz:tak:

Do góry