reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

tez mam podobny brzuszek ,a wieczorem to troche mnie wysadza i jest wiekszy..a maz dzisaj powiedzial ze cycochy to jak Pamela mam he no bo tak to mam malutkie a teraz takie fajniutkie he

Jeżeli chodzi o piersi to jestem naprawdę zadowolona :-) w końcu są takie jakie powinny być czyli widoczne ;-) Pozdrawiam

reklama
85Justyna- piękny brzusio, oj nie da się już ukryć, że mieszka tam mały lokator;-)
Piersi także mam wielkie i brodawki- ojojo ciemniejsze i duże.
Pamiętam jednak , że przy karmieniu piersią szybko wracają do stanu przed ...albo i mniej:sorry:

Buuu, dlaczego wszystkie cyce dostają a ja nie ????????
To nie fair :wściekła/y: Bolą mnie jak jasna cholera a nic nie rosną:-p

Justynko śliczny brzunio:-)

A oto mój brzusio z dzis rana...wieczorem mam jakbym była w 5 miesiącu :szok:wiec bardziej realny jest z rana:-D

Załączniki

• 10tydz 2dzień ciązy.jpg
    10tydz 2dzień ciązy.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Dorotko ja tylko tak sie smieje ze wieczorem mam taki brzusio duzy jak w 5tym, to zdiecie jest z rana kiedy jest malusi i słodziusi;-)

Do góry