reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Karolina no ja tak patrzę na fotki i nie widze gdzie ty kobito te kg masz??????
Widać ładnie sie rozłożyły bo ani biodra ani uda nie ucierpiały :)

reklama
karolinko masz śliczny brzuszek taki zgrabniutki :) ja mam rozlany na boki normalnie :(
magi supcio filmik jej mi wczoraj też moja Juleczka dawała popalic tak bardzo ze myslałam że wyskoczy ze mnie hehe
mamuśki wszystkie macie piękne domki szkrabków :)

tez sie z tym zgadzam, wszystkie domki sa fajne!
Karolina, ja tez wygladam podobnie i to dopiero teraz, bo wczesniej brzucha nie bylo, wiec wygladalam nie za ciekawie!wiec sie ciesz, ze masz wszystko na miejscu:)i brzuszek tez!taka fajna babeczka w ciazy:)aha, i bardzo fajne spodnie, wygladaja na bardzo wygodne!

Magi, moj synus tez wykreca takie numery, tylko nagrac nie moge, bo za kazdym razem po takich wygibasach brzuch mi sie ze smiechu trzesie!nie moge sie powstrzymac!wiec brawa za cierpliwosc!

tez sie z tym zgadzam, wszystkie domki sa fajne!
Karolina, ja tez wygladam podobnie i to dopiero teraz, bo wczesniej brzucha nie bylo, wiec wygladalam nie za ciekawie!wiec sie ciesz, ze masz wszystko na miejscu:)i brzuszek tez!taka fajna babeczka w ciazy:)aha, i bardzo fajne spodnie, wygladaja na bardzo wygodne!

Magi, moj synus tez wykreca takie numery, tylko nagrac nie moge, bo za kazdym razem po takich wygibasach brzuch mi sie ze smiechu trzesie!nie moge sie powstrzymac!wiec brawa za cierpliwosc!
Tak spodnie bardzo wygodne,kupiłam w h&m i mogę je smiało polecić :-)

Karolina sexi mama :-)

Magi - ale ten maly Twoj szaleje, normalnie to alfabet Morsa - jakies znaki Ci daje :-)

Ha ha no szalony ten mój synuś, on tak ostatnio bardzo czesto szaleje ale wczoraj przeszedł samego siebie ;))

Karolina bardzo zgrabnie wygladasz, a spodnie chyba aladynki czy cóś? Tez bym takie chciała ale ja mam chude nogi jak patyki, śmiesznie bym wygladała...hahaha

szuperrr filmik i Wasze fotki :) oj rosna nam pięknie brzucholki :D

oto mój Zdjęcie0119.jpg

Dziewczyny piękne brzuszki. Oto mój w 24 tygodniu

Załączniki

• Zdjęcie084.jpg
    Zdjęcie084.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 59
  • Zdjęcie083.jpg
    Zdjęcie083.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Wiktoria - śliczny brzuszek!
Kerna - jak stoisz przodem, to faktycznie brzuch jak po grochówce, a nie jak u kobiety w ciąży ;-) Śliczny!

Wikoria brzuszek sliczny

Kerna przepieknie wygladasz ,a brzunio jak malina

No KAROLINA gdzie ty masz te kilogramy,co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:???????????????????? Kochana laska jak marzenie, pupa super!!!!!!!!!!A biuścik, aż mam zboczone myśli jak sobie popatrze:-D:-D:-D Kochana ciesz się z figury bo masz z czego być dumna!!!!

Karolinka super

Dziewczyny piękne brzuszki. Oto mój w 24 tygodniu

sliczny brzynio

a to moj z dzis 28tc

Do góry