reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Piękne mieszkanko dla dzidziusiów. I kurcze fajną figurke masz, ładny zgrabny tyłeczek, fajne nózki no i piersiaczki miód malina.:-)

Hej Skrzaciku, a kiedy doczekamy się na Twoje foto? Jeszcze ani jednego nie podrzuciłaś ...Obiecałaś ;-)

Ewa.t ...słodki, a jakie sexy zdjęcie :-) Super!

Karolino, nie daj sobie wmówić jakiego Pudziana, wyglądasz extra, wszystko proporcjonalnie i słodko. Brzuszek akurat, a pupcia rewelka, tez chcę troszeczkę a moja pupa stoi w miejscu :-)
Kinia, masz świetną figurkę, też mam taką bluzeczkę, białą, ale moja wielka L i ja wyglądam w niej jak duży worek kartofli, tylko biust wielgachny widać a brzuszek- jakbym mocno się najadła. :-) Supcio !

Dorotko, brzuszek stanął w miejscu,a Ty wyraźnie schudłaś. Tak, tak. Tylko widać ciążowy brzuszek,żadnych fałdek ponad to . I widzę, że rośnie Ci mieszkanko identycznie , jak w I ciąży, pamiętam fotki. Bardzo, bardzo mi się podoba :-)

reklama
to fakt Beniaminko
dzieki tej diecie schudlam 1 kg,tak ze mam tylko a moze az 6kg no i faldki prawie zniknely a pozostal brzuch zobaczymy co bedzie dalej ,ale podoba mi sie to bo 3 tydzien ta sama waga(tzn z wieczora zawsze o te 500 800 gr wiecej ,ale z rana znowu wyjsciowa)

jak ja dawno tu nie byłam...a brzuszki takie śliczne...i można patrzeć i patrzeć:tak:
A teraz mój,tak po domowemu z dziś....
maj i czerwiec 2010 007.jpg

reklama
Do góry