reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Piękne mieszkanko dla dzidziusiów. I kurcze fajną figurke masz, ładny zgrabny tyłeczek, fajne nózki no i piersiaczki miód malina.:-)

Hej Skrzaciku, a kiedy doczekamy się na Twoje foto? Jeszcze ani jednego nie podrzuciłaś ...Obiecałaś ;-)

Ewa.t ...słodki, a jakie sexy zdjęcie :-) Super!

Karolino, nie daj sobie wmówić jakiego Pudziana, wyglądasz extra, wszystko proporcjonalnie i słodko. Brzuszek akurat, a pupcia rewelka, tez chcę troszeczkę a moja pupa stoi w miejscu :-)
Kinia, masz świetną figurkę, też mam taką bluzeczkę, białą, ale moja wielka L i ja wyglądam w niej jak duży worek kartofli, tylko biust wielgachny widać a brzuszek- jakbym mocno się najadła. :-) Supcio !

Dorotko, brzuszek stanął w miejscu,a Ty wyraźnie schudłaś. Tak, tak. Tylko widać ciążowy brzuszek,żadnych fałdek ponad to . I widzę, że rośnie Ci mieszkanko identycznie , jak w I ciąży, pamiętam fotki. Bardzo, bardzo mi się podoba :-)

reklama
to fakt Beniaminko
dzieki tej diecie schudlam 1 kg,tak ze mam tylko a moze az 6kg no i faldki prawie zniknely a pozostal brzuch zobaczymy co bedzie dalej ,ale podoba mi sie to bo 3 tydzien ta sama waga(tzn z wieczora zawsze o te 500 800 gr wiecej ,ale z rana znowu wyjsciowa)

jak ja dawno tu nie byłam...a brzuszki takie śliczne...i można patrzeć i patrzeć:tak:
A teraz mój,tak po domowemu z dziś....
maj i czerwiec 2010 007.jpg

reklama
Do góry