reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
IMG_0051 (640x480).jpgIMG_0050 (640x480).jpga o to mieszkanko mojej julki:-)IMG_0052 (640x480).jpg

No KAROLINA gdzie ty masz te kilogramy,co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:???????????????????? Kochana laska jak marzenie, pupa super!!!!!!!!!!A biuścik, aż mam zboczone myśli jak sobie popatrze:-D:-D:-D Kochana ciesz się z figury bo masz z czego być dumna!!!!

Podpisuję się obiema rękami i nogami pod opinią dziewczyn. Kształtny brzuszek, fajna figurka - ani mi się waż jeszcze raz narzekać! A teściowa pewnie sama ma jakieś kompleksy to i Tobie dokucza - tak to czasami z teściowymi jest ;-)

A to mój synek jak wczoraj z okazji Dnia dziecka skutecznie sie popisywał i dawał oznaki zycia :-D:-D:-D Caluski dzien tak wariował :szok: Te ostrzejsze momenty niestety nie nagrałam, z racji tego ze mamusia sie niespodziewala takich długich tańców bracke dance.
[video]http://pl.tinypic.com/r/2m2yjw8/6[/video]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry