reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Dzieki dziewczyny za pochwały - bardzo mi miło, w szczególności, że jestem bardzo krytyczna w stosunku do swojego wyglądu. Ale nic sie na to nie poradzi - ciąża kieruje sie swoimi prawami i nie ma co z tym walczyć.

JoluMi - śliczny brzuszek!
Angelus - piekny brzuszek w pieknej sukience!

reklama
Nie było mnie długo a tu taka miła niespodzianka-tyle brzuszków do obejrzenia:-) Wszystkie jak zwykle śliczne i coraz pokaźniejsze:-)

Witam :) Oto my dwie kobietki (córa i mamusia) i 5kg na plusie.
hihi Tak była pomyłeczka...5kg nie g:-D

Załączniki

• Zdjęcie0329 modified.jpg
    Zdjęcie0329 modified.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
No, no kolejna laseczka z brzusiem. Ależ one uroku dodają ! A swój kurcze tak krytykuję, że mi posturę zepsuł ;-) Ślicznie, a jak sexy ubrana! :-) A 5 gram na plusie, to phiii , pesteczka ;-) Żartuję, domyślam się że 5 kg. To dokładnie tyle, ile ja w tej chwili mam na plusie, a było już 6.

IMG_5222.jpgIMG_5203.jpg

to i ja przedstawię Wam mój brzuszek. połowa 25tc. Wiecie, że cały czas mam wrażenie, że brzuszka w ogóle nie widać:confused::-D:-D

Wiktoria - witam na forum! Ładny brzuszek!
Kerna - śliczna dziewczyna z ciebie. Pieknie wygladasz w ciąży. Cudny, kształtny brzuszek!

reklama
Wiktoria - śliczny brzuszek!
Kerna - jak stoisz przodem, to faktycznie brzuch jak po grochówce, a nie jak u kobiety w ciąży ;-) Śliczny!

Do góry