reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Naszych Słoneczek

a to moj maly krostulek:-D jak ma 4 i 5 tygdnie:-)

Załączniki

• mala krostka6.jpg
    mala krostka6.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 73
  • mala krostka5.jpg
    mala krostka5.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 75
  • mala krostka2.jpg
    mala krostka2.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 85
  • mala krostka.jpg
    mala krostka.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 73
  • mala krostka4.jpg
    mala krostka4.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 78
reklama
o dyskusja o ciuszkach ;P
ja wynalazłam dla Małej sukieneczkę (prosta, bez falban), do tego bolerko, ewentualnie rajstopki i buciki. i kapelutek, ale jeszcze nie wiem czy na pewno.
i zadnych becików, szatek, szmatek i innych wynalazków, nie wiem, po co to??

ionka no wiesz moj mały jeszcze bedzie za mały aby Go tak trzymacna rekach a nie w becie.W koncu msza jednak troche czasu trwa,a na rekach byloby zarowno mnie jaki jemu niewygodnie,a w becie bedzie mu mieciutko i mam nadzieje,ze bedzie slodko spał.Jakby chrzciła go tak w okolicach 6 miesiecy to tez bez beta.Ale musze chrzcic juz teraz(23maja)

ionka no wiesz moj mały jeszcze bedzie za mały aby Go tak trzymacna rekach a nie w becie.W koncu msza jednak troche czasu trwa,a na rekach byloby zarowno mnie jaki jemu niewygodnie,a w becie bedzie mu mieciutko i mam nadzieje,ze bedzie slodko spał.Jakby chrzciła go tak w okolicach 6 miesiecy to tez bez beta.Ale musze chrzcic juz teraz(23maja)

Olcia bedzie miała 5 miesięcy. a dlaczego wózkiem nie można na msze wjechać? tylko na sam chrzest wyjąć? a poza tym w becie to chyba tez na rękach?

Dronka jakbym malego ubrala w takie kolorki -> fiolet i roz to Karol by bardzo szybko go rozebral. :-D

a co do plci dziecka.. to mimo, ze ubieram w wiekszosci na niebiesko i ecru to i tak pytaja o plec. A jedna baba mowi "sliczna dziewczynka" :-D

Dronka jakbym malego ubrala w takie kolorki -> fiolet i roz to Karol by bardzo szybko go rozebral. :-" :-D

hehe u mnie nie da sie nie poznac ze to dziewczynka:-D:-D:-D ja lubie ten majtkowy roz na mojej corci:sorry2: Moj Krzys za to nie lubi jak ubieram ja unisex....i karze mi odrazu ja przebierac:dry:

Ostatnia edycja:
reklama
ja mojego ubieram na różowo tylko jak jest niegrzeczny! - i oczywiscie tylko do spania hihihi :-D:-D:-D

a tak to u nas przewaza niebieski i zielony:-D

Do góry