reklama
ionka
Fanka BB :)
o dyskusja o ciuszkach ;P
ja wynalazłam dla Małej sukieneczkę (prosta, bez falban), do tego bolerko, ewentualnie rajstopki i buciki. i kapelutek, ale jeszcze nie wiem czy na pewno.
i zadnych becików, szatek, szmatek i innych wynalazków, nie wiem, po co to??
ja wynalazłam dla Małej sukieneczkę (prosta, bez falban), do tego bolerko, ewentualnie rajstopki i buciki. i kapelutek, ale jeszcze nie wiem czy na pewno.
i zadnych becików, szatek, szmatek i innych wynalazków, nie wiem, po co to??
Agniesiak85
ionka no wiesz moj mały jeszcze bedzie za mały aby Go tak trzymacna rekach a nie w becie.W koncu msza jednak troche czasu trwa,a na rekach byloby zarowno mnie jaki jemu niewygodnie,a w becie bedzie mu mieciutko i mam nadzieje,ze bedzie slodko spał.Jakby chrzciła go tak w okolicach 6 miesiecy to tez bez beta.Ale musze chrzcic juz teraz(23maja)
ionka
ionka no wiesz moj mały jeszcze bedzie za mały aby Go tak trzymacna rekach a nie w becie.W koncu msza jednak troche czasu trwa,a na rekach byloby zarowno mnie jaki jemu niewygodnie,a w becie bedzie mu mieciutko i mam nadzieje,ze bedzie slodko spał.Jakby chrzciła go tak w okolicach 6 miesiecy to tez bez beta.Ale musze chrzcic juz teraz(23maja)
Olcia bedzie miała 5 miesięcy. a dlaczego wózkiem nie można na msze wjechać? tylko na sam chrzest wyjąć? a poza tym w becie to chyba tez na rękach?
moniSkaBe
Dronka jakbym malego ubrala w takie kolorki -> fiolet i roz to Karol by bardzo szybko go rozebral.
a co do plci dziecka.. to mimo, ze ubieram w wiekszosci na niebiesko i ecru to i tak pytaja o plec. A jedna baba mowi "sliczna dziewczynka"
a co do plci dziecka.. to mimo, ze ubieram w wiekszosci na niebiesko i ecru to i tak pytaja o plec. A jedna baba mowi "sliczna dziewczynka"
Agniesiak85
My ubieramy różnie I jeszcze nikt nie powiedział, że dziewczynka z niego Tylko raz na szczepieniu pani mówi, że ładniutki jak dziewczyneczka
Dronka jakbym malego ubrala w takie kolorki -> fiolet i roz to Karol by bardzo szybko go rozebral. :-"
hehe u mnie nie da sie nie poznac ze to dziewczynka ja lubie ten majtkowy roz na mojej corci Moj Krzys za to nie lubi jak ubieram ja unisex....i karze mi odrazu ja przebierac
Ostatnia edycja:
moniSkaBe
hehe za to u nas musi byc niebieski i zielony. No i zolty
reklama