reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Naszych Słoneczek

a to moj maly krostulek:-D jak ma 4 i 5 tygdnie:-)

Załączniki

• mala krostka6.jpg
    mala krostka6.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 72
  • mala krostka5.jpg
    mala krostka5.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 74
  • mala krostka2.jpg
    mala krostka2.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 84
  • mala krostka.jpg
    mala krostka.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 72
  • mala krostka4.jpg
    mala krostka4.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 78
reklama
o dyskusja o ciuszkach ;P
ja wynalazłam dla Małej sukieneczkę (prosta, bez falban), do tego bolerko, ewentualnie rajstopki i buciki. i kapelutek, ale jeszcze nie wiem czy na pewno.
i zadnych becików, szatek, szmatek i innych wynalazków, nie wiem, po co to??

ionka no wiesz moj mały jeszcze bedzie za mały aby Go tak trzymacna rekach a nie w becie.W koncu msza jednak troche czasu trwa,a na rekach byloby zarowno mnie jaki jemu niewygodnie,a w becie bedzie mu mieciutko i mam nadzieje,ze bedzie slodko spał.Jakby chrzciła go tak w okolicach 6 miesiecy to tez bez beta.Ale musze chrzcic juz teraz(23maja)

ionka no wiesz moj mały jeszcze bedzie za mały aby Go tak trzymacna rekach a nie w becie.W koncu msza jednak troche czasu trwa,a na rekach byloby zarowno mnie jaki jemu niewygodnie,a w becie bedzie mu mieciutko i mam nadzieje,ze bedzie slodko spał.Jakby chrzciła go tak w okolicach 6 miesiecy to tez bez beta.Ale musze chrzcic juz teraz(23maja)

Olcia bedzie miała 5 miesięcy. a dlaczego wózkiem nie można na msze wjechać? tylko na sam chrzest wyjąć? a poza tym w becie to chyba tez na rękach?

Dronka jakbym malego ubrala w takie kolorki -> fiolet i roz to Karol by bardzo szybko go rozebral. :-D

a co do plci dziecka.. to mimo, ze ubieram w wiekszosci na niebiesko i ecru to i tak pytaja o plec. A jedna baba mowi "sliczna dziewczynka" :-D

Dronka jakbym malego ubrala w takie kolorki -> fiolet i roz to Karol by bardzo szybko go rozebral. :-" :-D

hehe u mnie nie da sie nie poznac ze to dziewczynka:-D:-D:-D ja lubie ten majtkowy roz na mojej corci:sorry2: Moj Krzys za to nie lubi jak ubieram ja unisex....i karze mi odrazu ja przebierac:dry:

Ostatnia edycja:
reklama
ja mojego ubieram na różowo tylko jak jest niegrzeczny! - i oczywiscie tylko do spania hihihi :-D:-D:-D

a tak to u nas przewaza niebieski i zielony:-D

Do góry