reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Naszych Słoneczek

ale te są od 5 do 9 kg więc spoko :) 9 kg to mają dzieci półroczne więc raczej nie jest to na zapas :)

reklama
ja tu myslalam ze tyle nowych fotek zobacze, a tu zamiast fotek jest debata pieluchowa ;)

Ja połakomiłam się raz na większą ilość pampersów w promocji i w finale z desperacji sprzedaje 2 paczki tych od 3kilo za 70złotych...byle się pozbyć i jestem stratna o 10złotych.Radzę uważać i nie brać na zapas,góra na miesiąc.Jak dla mnie te pampersy są małe,znajoma też tak myśli.
Myśmy podostawali też mnóstwo pieluch 3-6 kg i też sprzedaję. Przynajmniej tyle, że nie tracę kasy.

blueberry - mój też tak rączkę podnosi, a mój M mówi "mocy przybywaj";-):-)

koza bo brak rozowego>????

Blueberry super fota, i super sie juz synek usmiecha.... moja mala jakas nie chetna do smiania.

a u mnie tylko na wózek patrzą i jak widzą brązowo-żółty, to od razu, jaki ładny synek w środku ;P

Hehe bo w sumie na tym etapie to dziecko po ubraniu najłatwiej poznac. Ja jak na razie tylko raz mialam stycznosc z osoba ktora wiedziala ze to dziewczynka. Ostatnio w sklepie mijałam faceta który miał w wózku płaczacego niemowlaka i wypalil: popatrz jaki kolega grzeczniutki :-D Ale ja wiedzialam ze tak bedzie skoro ubieram ja w chłopiece ubranka. ostatnio dostałam ciuszki po córce kolezanki- oczywiscie wiekszosc w różu :baffled: Mój małz jak to zobaczył to powiedzial ze nie wyobraza sobie zeby hank w takich sukienkach chodzil i jesli kiedys jej to załoze to osobiscie jej zdjecie zrobi :-D
młoda mamuśka u Ciebie to przynajmniej pytają a u mnie to od razu zakładają że chłopak hehe

reklama
Sliczne :)
Moja z racji posiadania ubranek po niewiele starszym bracie tez wyglada jak chlopczyk ale mi osobiscie podobaja sie dziewczynskie ubranka :) no moze nie te w kolorze pieknego rozu ale jest duzo takich pieknych ubranek dla dziewczynek ktore przy Bartoszu tylko ogladalam ze moja corka napewno bedzie chodzila ubrana jak dziewczynka, niech tylko troche podrosnie :)

Do góry