reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Naszych Słoneczek

ja tez róznie ubieram,teraz akurat jest na nibiesko i zielone skarpetki.Mam taki czerwony sweterek widac na zdj,ale zawsze mówia ze ładny z niego chłopczyk,bo wózek mam niebieski.

reklama
mojego też mylili z dziewczynką :D
a ubieram zazwyczaj niebiesko, kremowo , czasem coś kolorowego

Dronka na trzecim zdjęciu mała jest w takiej kremowej bluzeczce :) Miłoszek też ma taką a nawet taki komplet :)

Ostatnia edycja:
Ionka u nas chrzest wyglada tak,ze jest specjalna chrzcielna msza.Rodzice wraz z rodzicanmi chrzestnymi siedzą w lawce.Na kazda rodzine jedna lawka.Trzyma sie dziecko na rękach caly czas w tym becie(w becie jednak wygodniej na rekach niz bez betu szczegolnie przy takim malcu)i chrzest jakby taki na raty :Mniej wiecej na poczatku jest nalozenie znaku krzyza,jakos po komuni,jest zapalenie swiec przez chrzestnych,potem nalozeneie bialej szatki ,pozniej sam chrzest a na koncu procesja w okol oltarza.Wiec dziwnie by tak wózku

3mmilenki.jpg
[/URL][/URL][/IMG]
Moja Milenka dzisiaj skończyła trzeci miesiąc:) Ależ rosną te nasze pociechy, strasznie szybko czas leci:)

Mój smieszek:-)

Załączniki

• DSC00787.jpg
    DSC00787.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC00788.jpg
    DSC00788.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC00790.jpg
    DSC00790.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC00791.jpg
    DSC00791.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 36
reklama
ale Wasze dzieci wysoko główki trzymają!! moja już prawie 3 miesiące ma, podniesie na pół minuty i tyle, jakaś leniwa wersja mi się trafiła...

Do góry