reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Naszych Słoneczek

URL]

Moja Milenka dzisiaj skończyła trzeci miesiąc:) Ależ rosną te nasze pociechy, strasznie szybko czas leci:)
Śliczna dziewczynka :tak:. Ja zauważyłam na przykładzie mojego starszego synka, że dzieci się bardzo zmieniają wizualnie w trzecim miesiącu.

reklama
ale Wasze dzieci wysoko główki trzymają!! moja już prawie 3 miesiące ma, podniesie na pół minuty i tyle, jakaś leniwa wersja mi się trafiła...
ionka moja bestia tez nie chce trzymac głowy a w podobnym wieku. Ona własciwie tylko przekreca głowe ale nie podnosi jej, najwyzej na chwilke. Ale mało cwiczy bo nie cierpi lezec na brzuchu wiec teraz to jej nawet co drugi dzien nie kłade. Przyjdzie czas na trzymanie głowy- u naszych pewnie troche pozniej. Mozesz spróbowac połozyc mała na kolanach- ja hankoka odbijam na kolanach to wtedy głowe pieknie trzyma- chyba tak łatwiej.

ionka moja bestia tez nie chce trzymac głowy a w podobnym wieku. Ona własciwie tylko przekreca głowe ale nie podnosi jej, najwyzej na chwilke. Ale mało cwiczy bo nie cierpi lezec na brzuchu wiec teraz to jej nawet co drugi dzien nie kłade. Przyjdzie czas na trzymanie głowy- u naszych pewnie troche pozniej. Mozesz spróbowac połozyc mała na kolanach- ja hankoka odbijam na kolanach to wtedy głowe pieknie trzyma- chyba tak łatwiej.

a na kolanach podnosi, łatwiej jej. jak trzymam do odbicia w pionie, też bez problemu rozgląda się po okolicy ;) tylko z brzuszka się jej nie chce. leń nic innego.

u nas podobnie :) podnosi na kilka sekund i idzie w dół, a na ramieniu to lata jak szalony , ale powiem wam ze jak bylismy u pediatry to przytrzymala mu pupe reka to glowa poszla mu tak wysoko ze szok :)

reklama
ccaroline85 fajna ta twoja gromadka.
A to mój 5,5 kilowy klocuszek.

Załączniki

• DSC01310.jpg
    DSC01310.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC01297.jpg
    DSC01297.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 45
Do góry