reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria marcowych maluszków

villandra Rafałek cudny:-)

lastpetunia Roksanka mala kobietka śliczna:-)

atomowka Aleks kawal chlopa:-)

agusia Aleks jest bardzo fotogeniczny a do tego widac ze wyrosnie na przystojniaka:-)

Perelandra Marcinek bardzo urosl:-)

Kasiulka Grzes skora zdjeta z Ciebie:-)

Bozienka Kornelka jest poprostu boska:-)a byla taka malutka:-)

reklama
Kasiulka – Grześ rzeczywiście bardzo podobny do Ciebie – ma przepiękne duże ciemne oczka – jaki to kolor?
Villandra – Rafałek robi świetne minki – chyba duży z niego chłopczyk.
Lastpetunia – piękna fotka z okazji dnia matki – piękne z Was dziewczyny:-)

miotlica wciąż ciemnogranatowe, ale wydaje mi się że brązowieją (niestety- po mnie), mógłby mieć po tacie niebieskie

Tunia - Kubuś to ma obłędny uśmiech, no i wiadomo że nie ma lepiej jak u mamy :)
Vill - Rafałek czaruje ciotki z bb tymi minkami :)
Gogucha - Filipek złamie nie jedno niewieście serce :)
Miotlica - Hubert uparcie wpatruje się we mnie tymi pięknymi i wielgachnymi oczyskami :) i z córy też fantastyczna modeleczka - piękne zdjęcia :)
Atomówka - Aleks ma rozbrajający uśmiech :)
Pere - ach jak ochoczo Marcinek rozprawia się z miśkami - moje ulubione zdjęcie :)
Agusia - jak zawsze fantastyczne zdjęcia, a na nich fantastyczni chłopcy :)
Loma -
cudownie być obdarowanym w takim dniu, zwłaszcza jeśli jest to pierwszy raz - piękne panie na zdjęciu :)
Bozienka -
calineczka rośnie jak na drożdżach :)
Kasiulka -
Grzesiu ma piękne oczęta i takie długaśne rzęsiska - rośnie kolejny łamacz niewieścich serc :)
Lastpetunia - wiadomo - mama najpierw się znęca kładąc na brzuszku, ale później przytula i w zamian dostaje piękne uśmiechy :)
Marusia - hehe ... słone paluszki najlepsze :)

Aina – słodki ten Twój Antolinek, jakie ma fajne pysie!

Maruusia – jakie serce piękne od pięknej dziewczynki.

Kasiulka - u nas odwrotnie, Młody ma oczy niebieskie, a ja chciałabym, zeby miał ciemnobrązowe po tacie. CHoć z oczkami różnie bywa: Natalia miała niebieskie (po mnie), a ostatnio zmieniły się jej w takie zielono-piwne.

reklama
Do góry