reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria marcowych maluszków

reklama
Napisalam pokolei , kazde z osobna i skasowal mi sie post :-(

tak wiec: dzidziaki przepiekne WSZYSTKIE ! rosna jak na drozdzach :) :tak:

aina, Maruusia nóżki będą na pewno lepsze ;-) słodki i Antoś i Lenka :-)
tunia piękny sfinksik :tak: U nas niedoczekanie chyba :confused2: A i paluszki, widzę, też smakują :-D

gagucha Wy też pięknie ćwiczycie a my się lenimy jak ostatni obibok. I ryk :eek:

Angel ależ Dorian do taty podobny (fot.2+3) Obydwaj przystojni ;-):rofl2:

Mini ależ śliczna ta Twoja mała dama

agusia fotka z prezentem bezcenna - marzyły mi się podobne; z brzuszkiem nie doczekałam, z maluszkiem, też juz ciężko, bo on wcale juz nie taki mały :-D Fajnych masz chłopaków.

Żadko tu zagladam ale teraz obejrZalam wszystkie maluchy i wszystkie fajowe;)
Duszka jest piekna bo taka malutka sie wydaje a ma takie wielkie radosne oczy;)
Agusia ma piekne zdjecia szczegolnie fajne te z bracmi i te z prezentem:)
ja to wstyd powiedziec ale aparatu nadal nie wyciagnelam i nie lubie robic zdjec wiec jedyne kilka strzelilam komorka:( obciach:)

Witam mamusie marcowe,

Niedawno do WAs dolaczylam, bo udzielalam sie jedynie na watku lutowym. MOja coreczka miala przyjsc na swiat 29 lutego, ale dobrze jej bylo w brzuszku i dolaczyla do naszej rodzinki 5 marca w deszczowa noc o godz. 3.35. wiec jestem zarowno lutowka, jak i marcowka :)
Pozwalam sobie dolaczyc jej zdjecie zaraz po narodzinach(zdjecie nr 3) i jedne z ostatnich :tak:

Ależ mi się zaległości zdjęciowych narobiło, dziaciaki rosną i nabierają pełniejszych kształtów ;-)
agusiakemisia Twoje zdjęcia są po prostu przecudowne i te w trawie :-) i te w domku - super chłopaki
Loma Mamusiu - to był dzień :-)śliczne Maleństwo
Bozienka - Kornelka ma po prostu rozbrajający uśmiech:-)
Kasiulka jaki Grześ zapatrzony w mamę, słodki uśmiech
villranda ależ zabawa z tym Rafałkiem, Marcin na widok aparatu od razu poważny się robi :happy2:
lastpetunia Roksana śliczna dziewczynka i trenuje ostro :-)
aina rączki pyszności i oczywiście pełne zadowolenie na buzialu
Marrusia ale strojnisia z Lenki i trampki obłędne :tak:
tunia Kubuś naprawdę SUPR BABY :-) zdjecie jak odpływa - super :-)
gagucha am nadzieję,że chętnie ćwiczycie ;-)
Angel Dorianek też trenuje ostro, niedługo na karuzelę będzie sam biegł
Mini Duszka taka maleńka śliczna

Tunia – Kubuś rzeczywiście Super Baby – jako rzecze napis na jego bodziaku, no i mamy taką samą grzechotkę
Gagucha – no boską ma karnację Twój Filipek
Angel – Dorianek słodki, fajne robi minki
Mini – Dusia cudna, drobniutka, prawdziwa dziewczyneczka
Agusia – świetne zdjęcia „rozpakowałam prezent” – gratuluję pomysłu!
Sencilla - piękną masz córeczkę.

reklama
Do góry