reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria marcowych maluszków

villandra Rafałek cudny:-)

lastpetunia Roksanka mala kobietka śliczna:-)

atomowka Aleks kawal chlopa:-)

agusia Aleks jest bardzo fotogeniczny a do tego widac ze wyrosnie na przystojniaka:-)

Perelandra Marcinek bardzo urosl:-)

Kasiulka Grzes skora zdjeta z Ciebie:-)

Bozienka Kornelka jest poprostu boska:-)a byla taka malutka:-)

reklama
Kasiulka – Grześ rzeczywiście bardzo podobny do Ciebie – ma przepiękne duże ciemne oczka – jaki to kolor?
Villandra – Rafałek robi świetne minki – chyba duży z niego chłopczyk.
Lastpetunia – piękna fotka z okazji dnia matki – piękne z Was dziewczyny:-)

miotlica wciąż ciemnogranatowe, ale wydaje mi się że brązowieją (niestety- po mnie), mógłby mieć po tacie niebieskie

Tunia - Kubuś to ma obłędny uśmiech, no i wiadomo że nie ma lepiej jak u mamy :)
Vill - Rafałek czaruje ciotki z bb tymi minkami :)
Gogucha - Filipek złamie nie jedno niewieście serce :)
Miotlica - Hubert uparcie wpatruje się we mnie tymi pięknymi i wielgachnymi oczyskami :) i z córy też fantastyczna modeleczka - piękne zdjęcia :)
Atomówka - Aleks ma rozbrajający uśmiech :)
Pere - ach jak ochoczo Marcinek rozprawia się z miśkami - moje ulubione zdjęcie :)
Agusia - jak zawsze fantastyczne zdjęcia, a na nich fantastyczni chłopcy :)
Loma -
cudownie być obdarowanym w takim dniu, zwłaszcza jeśli jest to pierwszy raz - piękne panie na zdjęciu :)
Bozienka -
calineczka rośnie jak na drożdżach :)
Kasiulka -
Grzesiu ma piękne oczęta i takie długaśne rzęsiska - rośnie kolejny łamacz niewieścich serc :)
Lastpetunia - wiadomo - mama najpierw się znęca kładąc na brzuszku, ale później przytula i w zamian dostaje piękne uśmiechy :)
Marusia - hehe ... słone paluszki najlepsze :)

Aina – słodki ten Twój Antolinek, jakie ma fajne pysie!

Maruusia – jakie serce piękne od pięknej dziewczynki.

Kasiulka - u nas odwrotnie, Młody ma oczy niebieskie, a ja chciałabym, zeby miał ciemnobrązowe po tacie. CHoć z oczkami różnie bywa: Natalia miała niebieskie (po mnie), a ostatnio zmieniły się jej w takie zielono-piwne.

reklama
Do góry