reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria marcowych maluszków

Tunia – Kubuś ma bardzo radosne, duże oczka, śliczny jest.
Atomówka – Aleks fajnie wygląda w pasiastej bluzie, foto ze stópką świetne
Perelandra – najfajniejsza fotka w kocykach, słodka
Agusia – fajnych masz chłopaków w domu
Loma – Julia ładna dziewczynka
Bozienka – Kornelka w różowej bluzie prześliczna

Kasiulka - część zdjęć robił mąż (fotografowanie to jego hobby), część ja - ja robię wszystko w trybie auto - po prostu mamy dość dobry aparat i obiektywy.

reklama
atomówka ślicznie :tak: A ile centymetrów ma ta czarująca stópka? U nas już prawie równe 10 :szok:

Pere Marcin dający popalić miśkom po prostu nie rozbroił :-D

agusia fantastyczne zdjęcia chłopaków - takie radosne

Loma no masz powód do dumy (jak my wszystkie przecież ;-)); szkoda że nie wszyscy panowie potrafią to docenić i podkreślić ten wyjątkowy dzień w imieniu malucha :rolleyes2:

Bozienka lalka z prawej zdecydowanie ładniejsza ;-)

Oj Kasiulka czarujące oczka ma ten Twój Grześ. A jak połączy je z tym uśmiechem, to zabójcza broń gotowa ;-) - nie można się oprzeć :-)

gagucha jaki przystojniacha z twojego synusia :)
Tunia słodki twój Kubusiek :)
Motylica piękne masz dzieciaczki :)
Atomówka jednak sie pomyliłam piszą że Aleks podobny do tatusia, jednak podobny w 99% do mamusi :))
Perelandra piękne minki robi twój synuś :)
Agusia cudni ci twoi chłopcy :) i jaką piękną pogodę macie w UK :))
Loma pięknie wyglądacie z córeczką :)
Bożenka ale z Kornelki już pannica się zrobiła i taka mała kluseczka :))
Kasiulka pięknie Grzesiu się śmieje i jakie oczka ma niebieskie :)
Vill ale uroczy ten twój Rafałek, śliczny maluch :)

Kasiulka-Grzesiu jest wyjątkowo 'regularnym', wyrazistym chłopcem. I chyba, podobnie jak mój, ma śniadą karnacje.. Do reklamy z nim! ;)
Vill-ale Twój Skarbek ma bogatą mimikę :) cudny jest!
laspetunia-śliczne kwiatki od ślicznego dzieciaczka :)
Bozienka-zdjęcie z lalą wymiata! :) Buzia sama składa sie do usmiechu :D A Kornelka ładnie rosnie :)

gagucha mój ma faktycznie ciemną karnację, to po mnie :-) i z tego faktu bardzo się cieszę
vill wydaje mi się, że Rafałek bardzo się zmienił, ojjj podoba mi się ten mały chłopaczek
last ostatnie zdjęcie na brzuszku z miną wkurzoną to jakbym mojego Grzesia widziała :-), śliczotka mała

Kasiulka śliczny Grzes i jak zaczarowany patrzy ma mamusie. ładne kolorki ma na bluzie i ta karnacja.
Bozienka az trudno uwierzyc ze taka malutka i drobniutka sie urodziła. cudna jest.
Loma widac ze Dumna jest mamusia z córeczki.
Agusia co za sesja z plenerze. modeli masz niesamowitych.
Prere synek swietny chłopaszek i juz duzo potrafi.
Atomowka Aleks ma pysie do wycałowania, a stópka rozbrajająca,
Hanula ma 10,5cm.
Miotica śliczne masz pociechy, miodzio.
Tunia Kubulek taki pocieszny smyku.
Vilandra Rafałek sliczny misiu, mozna całowac i całowac.
Last Swietna ta Twoja pociecha.

reklama
Do góry