reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki naszych pociech ;)

reklama
To ja tez przylaczam sie do wielbicieli blizniat...:-):-) Tez poszukuje zdjec po niecie...nie moge sie powstrzymac..:sorry::-p

Rainmanka....tygrysek cudny....:tak::tak: a sesja walntynkowa bomba...oj beda mialy maluchy pamiatke...:tak::tak:
A ja tez zawsze chcialam blizniaki jednojajowe..:sorry:

2ania...jakie slodziaczki....fajne puciulki maja..:-)

maniora....Twoi to juz mali kawalerzy..:tak:
To zdjecie gdzie spia jest tak slodkie...:tak::tak::tak::tak:

gastone....Twoja trojeczka jak zwykle przeslicznie...oj beda mialy dziewcyzny oparcie w bracie...:tak::tak: Trzy slodziaki...:tak:

No to jeszcze pkaze moje lalki choc wiem ze nie oglada sie tak fajnie zdjec juz takich "duzych" dzieci....maluszki sa takie slodkie...:tak:

. DSC02451.jpgDSC02585.jpgDSC02490.jpgDSC02592.jpgDSC02596.jpgDSC02615.jpgDSC02622.jpgDSC02631.jpg

Mi tam nie przeszkadza czy to duże czy małe ... wszystkie są śliczne.
Wczoraj pokazywali w tv takie dorosłe trojaczki które zawojowały "Mam talent"... hmm ale to bardziej mój mąż był zafascynowany, heh :)

Jola a Twoje kruszynki są tak urocze że można je oglądać i oglądać i jakie już pomocne widzę (zdjęcie przy pralce :) )

Jola ja wiem ze badania dna nie sa moze tanie ale moze wypytaj,poszukaj.Ja bym tam zrobila badania bo ja mysle ze twoje sa jednojajowe..A moglbys wstwic jakies stare fotki??? Jak byly malusie??please...
A tk wogole cudowne.Nie pomijajac n9kogo oczywiscie uwielbiam wszystkie fotki ale najbardziej jestem zauroczona blizniaczkami yenefer i joli ;-)

Ostatnia edycja:
rainmanka nie chcę nic sugerować, ale w stumilowym lesie było sporo przyjaciół i musicie z mężem jeszcze trochę popracować żeby skompletować całą gromadkę:-D:-p A tygrysek super!!

Jola Amelka i Ala są tak słodkie że można ciągle na nie patrzeć. Chyba codziennie robisz zdjęcia? Ja również nie rozstaję się z aparatem - mam na tym punkcie fisia:-)

No to jeszcze my się pokażemy jakie już jesteśmy duże dziewczynki
picture328070.jpg

picture328071.jpg

Ostatnia edycja:
jola Twoje panny są śliczne:-)Nieważne,że wyrosły z niemowlęcego wieku:tak:No i widzę,że pomagają mamusi:tak:

No to daję jeszcze jedną fotkęzuza.jpg
rainmanka śliczny tygrysek,brakuje nam tylko kłapouszka,hihi:-D

To pochwale się i ja. Proszę o zwrócenie uwagi na kamizelkę Jeża Jerzego :) rodzinka kupiła cały zestaw ze smyka spodnie, bluzka, kamizelka i... rajstopki :)
No i moja gwiazda w mini :)
DSC08924.jpgDSC08898.jpgDSC08886.jpgDSC08869.jpgDSC08889.jpgDSC08916.jpgDSC08829.jpgDSC08775.jpg
pencil.png

reklama
Do góry