reklama
jola466
Majowe mamy'09
Dziekuje dziewczyny za mile slwa....tak mi milo sie zrobilo...
Olis, Gastone...no ja totak mysle ze zrobie te badania...tylko nie wiem jeszcze kiedy...
Choc dla mnie to one sa rozne..
Gosiu...alez mi walnelas komplementa.....:-):-):-)
no specjalnie dla Ciebie wstawie jakas foteczke..
Yenefer..mhhh co by tu napisac ??? Poprostu cud, miód i orzeszki...:-):-):-):-)
Kochane dziewczynki. Juz nie moge sie doczekac jak bedziemy mialy okazje zapoznac dziewczyny... Moze sie uda..
Co do fotek to tak...biegam codziennie z apartem...ot taka mala obsesja.. Dzieki temu dziewczyny maja kilka tysiecy zdjec i filmiki takie krociotkie od urodzin...jak ostatnio ogladalam jak male gaworzyly to sie poryczalam...
Lenna..ooo woow jaka Hania jest cudna..mala modeleczka- uroczo z ta spineczka wyglada- i włoski takie widac ze geste....Sliczniusia....Swoja uroda przycmila Jerzyka..;-);-) Jak to prawdziwa kobietka..;-);-)
Choc oczywiscie synek tez slodki...
Basia...jakie fajne niunie.... A jakie pucliulki maja..:-):-)
No i widac roznice miedzy dziewczynami...:-)
Sliczne sa...
Ooo a widze ze Ty z Plonska ..to rzut beretem od Nasielska..
Olis, Gastone...no ja totak mysle ze zrobie te badania...tylko nie wiem jeszcze kiedy...
Choc dla mnie to one sa rozne..
Gosiu...alez mi walnelas komplementa.....:-):-):-)
no specjalnie dla Ciebie wstawie jakas foteczke..
Yenefer..mhhh co by tu napisac ??? Poprostu cud, miód i orzeszki...:-):-):-):-)
Kochane dziewczynki. Juz nie moge sie doczekac jak bedziemy mialy okazje zapoznac dziewczyny... Moze sie uda..
Co do fotek to tak...biegam codziennie z apartem...ot taka mala obsesja.. Dzieki temu dziewczyny maja kilka tysiecy zdjec i filmiki takie krociotkie od urodzin...jak ostatnio ogladalam jak male gaworzyly to sie poryczalam...
Lenna..ooo woow jaka Hania jest cudna..mala modeleczka- uroczo z ta spineczka wyglada- i włoski takie widac ze geste....Sliczniusia....Swoja uroda przycmila Jerzyka..;-);-) Jak to prawdziwa kobietka..;-);-)
Choc oczywiscie synek tez slodki...
Basia...jakie fajne niunie.... A jakie pucliulki maja..:-):-)
No i widac roznice miedzy dziewczynami...:-)
Sliczne sa...
Ooo a widze ze Ty z Plonska ..to rzut beretem od Nasielska..
Załączniki
Ostatnia edycja:
A co tammacie jeszcze troche
Załączniki
-
SL371355.jpg41,1 KB · Wyświetleń: 90
-
SL371352.jpg32,7 KB · Wyświetleń: 83
-
SL371321.jpg33,9 KB · Wyświetleń: 90
-
SL371350.jpg35,9 KB · Wyświetleń: 79
-
SL371337.JPG116,8 KB · Wyświetleń: 82
-
SL371362.jpg31,4 KB · Wyświetleń: 74
-
SL371360.jpg26 KB · Wyświetleń: 83
-
SL371280.JPG105,5 KB · Wyświetleń: 81
reklama
jola466
Majowe mamy'09
Ania...no dziewczyny suuper...
Ale fotka pod tytulem "bliskie spotkanie z lwem" wymiata...
Jedynka...fajny ten czas kiedy nasze maluchy zaczynaja dostrzegac siebie- super te ich spojrzenia..
Basia..no tak..teraz sobie dokladnie obejrzalam Was na nk i rzeczywiscie dziewczyny roznia sie bardzo- nie tylko waga ale wygladaja jak nie siostry..:-):-):-)
Sliczne dziewczynki..
Basia robie edit.....dopiero teraz zobaczylam fotki ...oo wow no rzeczywiscie nie ma podobienstwa..
Kurcze to u Was to chyba podejrzewaliscie ze moga byc blizniaki jak dowiedzialas sie ze bedziecie miec bobo..:-)
Ale fotka pod tytulem "bliskie spotkanie z lwem" wymiata...
Jedynka...fajny ten czas kiedy nasze maluchy zaczynaja dostrzegac siebie- super te ich spojrzenia..
Basia..no tak..teraz sobie dokladnie obejrzalam Was na nk i rzeczywiscie dziewczyny roznia sie bardzo- nie tylko waga ale wygladaja jak nie siostry..:-):-):-)
Sliczne dziewczynki..
Basia robie edit.....dopiero teraz zobaczylam fotki ...oo wow no rzeczywiscie nie ma podobienstwa..
Kurcze to u Was to chyba podejrzewaliscie ze moga byc blizniaki jak dowiedzialas sie ze bedziecie miec bobo..:-)
Ostatnia edycja: