reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki naszych pociech ;)

reklama
Dziewczyny wszystkie dzieciaczki są przecudne. Mogłabym cały dzień je oglądać. A to moje "gwiazdy"
P040211_08.230001-horz.jpgP030211_18.450001.jpg
P030211_18.420004.jpg
pencil.png

Lenka jeż u Jerzyka śliczności :) sam Jerzyk też śliczniutki a Hania to urodzona modelka... i te spineczki... :):)

Basia Twoje niunie to prawdziwe ''gwiazdki'' :)

Lenna Hancia ma super wlosy.Moja Hanusia tez z tych wlochatych ihi Musz ejej tez zapodac pierwsz spinke;-)
Basia - dzieciolki sliczniusie.

Dziekuje dziewczyny za mile slwa....tak mi milo sie zrobilo...:tak::tak::tak:

Olis, Gastone...no ja totak mysle ze zrobie te badania...tylko nie wiem jeszcze kiedy...:tak:
Choc dla mnie to one sa rozne..:tak:
Gosiu...alez mi walnelas komplementa.....:-):-):-)
no specjalnie dla Ciebie wstawie jakas foteczke..:tak::tak::tak:

Yenefer..mhhh co by tu napisac ??? Poprostu cud, miód i orzeszki...:-):-):-):-)
Kochane dziewczynki. Juz nie moge sie doczekac jak bedziemy mialy okazje zapoznac dziewczyny...:tak::tak::tak: Moze sie uda..:sorry::sorry:

Co do fotek to tak:tak::tak:...biegam codziennie z apartem...ot taka mala obsesja..:-p:-p:-p:-p Dzieki temu dziewczyny maja kilka tysiecy zdjec i filmiki takie krociotkie od urodzin...jak ostatnio ogladalam jak male gaworzyly to sie poryczalam...:sorry::sorry::sorry:

Lenna..ooo woow jaka Hania jest cudna..mala modeleczka- uroczo z ta spineczka wyglada- i włoski takie widac ze geste....Sliczniusia....Swoja uroda przycmila Jerzyka..;-);-) Jak to prawdziwa kobietka..;-);-)
Choc oczywiscie synek tez slodki...:tak::tak::tak:

Basia...jakie fajne niunie....:tak::tak: A jakie pucliulki maja..:-):-)
No i widac roznice miedzy dziewczynami...:-)
Sliczne sa...
Ooo a widze ze Ty z Plonska ..to rzut beretem od Nasielska..:tak:

Załączniki

• DSC00746.jpg
    DSC00746.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC00871.jpg
    DSC00871.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 96
  • DSC01352.jpg
    DSC01352.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 93
  • DSC01339.jpg
    DSC01339.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 94
Ostatnia edycja:
Jolu to tylko Zosia jest taka puciata, Wiki to takie 5 minut drobne, jest 3 kg lżejsza od siostry:) Nikt nie podejrzewa je o to, że są bliźniaczkami:(

Jola urocze bombelki:)
Basia kochane śmieszki
Lenna śliczne kruszynki :)a ja spodniczka u Hani,bosko w niej wyglada:)
Yenefer jestem poprostu zakochana w Twoich laseczkach :)

Ostatnia edycja:
A co tam:)macie jeszcze troche

Załączniki

• SL371355.jpg
    SL371355.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 90
  • SL371352.jpg
    SL371352.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 83
  • SL371321.jpg
    SL371321.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 90
  • SL371350.jpg
    SL371350.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 79
  • SL371337.JPG
    SL371337.JPG
    116,8 KB · Wyświetleń: 82
  • SL371362.jpg
    SL371362.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 74
  • SL371360.jpg
    SL371360.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 83
  • SL371280.JPG
    SL371280.JPG
    105,5 KB · Wyświetleń: 81
Jedynka u mnie w rodzinie już tak jest że wszystkie bliźniaki nie są do siebie podobne, a szkoda bo takie kloniki super wyglądają.
Dla potwierdzeniea mojej teorii to są moi bracia- bliźniacy:)

kk.jpg8eca26e385[1].jpg

Mój R też nie jest podobny do swojej siostry bliźniaczki.

reklama
Ania...no dziewczyny suuper...:tak:
Ale fotka pod tytulem "bliskie spotkanie z lwem" wymiata...:-D:-D:-D

Jedynka...fajny ten czas kiedy nasze maluchy zaczynaja dostrzegac siebie- super te ich spojrzenia..:tak::tak::tak:

Basia..no tak..teraz sobie dokladnie obejrzalam Was na nk i rzeczywiscie dziewczyny roznia sie bardzo- nie tylko waga ale wygladaja jak nie siostry..:-):-):-)
Sliczne dziewczynki..:tak:

Basia robie edit.....dopiero teraz zobaczylam fotki ...oo wow no rzeczywiscie nie ma podobienstwa..
Kurcze to u Was to chyba podejrzewaliscie ze moga byc blizniaki jak dowiedzialas sie ze bedziecie miec bobo..:-)

Ostatnia edycja:
Do góry