reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki naszych pociech ;)

Milutek nareszcie z nami!! Dziewczynki są słodkie, takie malutkie kruszynki i widzę że "polujesz" z aparatem na te pierwsze grymasy-uśmiechy :-D Jeszcze raz gratulacje!!

gastone zdjęć nigdy za dużo a ja uwielbiam patrzeć na Twoje pocieszki! A synek to w ogóle jest super i jak on kocha te swoje siostrzyczki:tak:

reklama
B]Milutek[/B] gratuklacje.Sliczne dziewczynki.Zapraszamy teraz na rozpakowne mamuski;-)

Onna super fociaki.WIdze ze masz kojec taki jakjachce kupic.Z ilu elementow sie sklada?Ja chce kupic 8 elementowy a moj J mowi zobaczysz dwa kupimy i zlaczymy i bedie gicio.Ale jakos mi sie to nie widzi!!!Caly pokoj mi zajmie!Chyba wystarczy taki pojedynczy??

gastone - Twoja parka i dorosly synek rewelacja. Jak fajnie czekaja na jedzonko w tych fotelikach. Super że możesz mieć zdjęcia z nimi razem,rób dużo bo potem nie złapiesz w jednym miejscu ;)
co do kojca to mamy 8elementowy z przęslami ( ta ki co można złożyć w harmonijkę - chcieliśmy latem na wieś wozić, żeby nam się dzieci po grzadkach nie rozlazły tylko mialy swoj plac zabaw ;) To co na zdjęciu to jesttylko 6 elementów, bo tyle miejsca w pokoju. * elementów całkiem sporo miejsca daje, chociaz jak masz wielki pokoj i chcesz np ochronic meble to możesz sobie dokupić elementów, ale czy drugie 8? Moj mąż wlaśnie bez konsultacji ze mną kupil drugi, jednym odgrodzimy szafę z przesuwnymi drzwiami, skoro nie da sie jejniczym "zamknąć" a drugi będzie w duzym pokoju jak będziemy chcieli coś przy dzieciach porobic i nie stresować się ganianiem za nimi. Można tym płotkiem odgrodzić też rtv albo kominek np, żeby dzieciaki nie nabroiły :). Ale czuję ze jak wstana to era kojca sie zskończy. Trudno tak dzieci ograniczać przestrzennie, my musimy bo mieszkanie ciągle nieprzystosowane na takich maych odkrywców ale powoli dzialamy w tym kierunku żeby ich puścić na wolność. jak się wtedy cieszą :)

milutek, słodkości Twoje, i od razu jakie piękne zdjęcia. U mnie przyszedł czas, że wracam do tych pierwszych zdjęć, ze szpitala np. Mam takie na której obok Asi lezy maść tormentiol, ta tubka wydaje się ogromna!!! ( one sie urodziły mając nieiwele ponad 40 cm

a oto moje złotka,prawda ze cudowne:)ale jestem skromna,hihi

Załączniki

• SL371174.jpg
    SL371174.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 100
  • SL371189.jpg
    SL371189.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 84
  • SL371102.jpg
    SL371102.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 80
  • SL371134.jpg
    SL371134.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 84
  • SL371133.jpg
    SL371133.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 83
  • SL371235.jpg
    SL371235.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 78
  • SL371196.jpg
    SL371196.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 94
  • SL371128.jpg
    SL371128.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 87
  • SL371150.jpg
    SL371150.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 98
  • SL371243.jpg
    SL371243.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 78
Raimanka lza mi poleciala,cuda.Dziewczyny ja mam ter zboczenie blizniacze.Uwielbiam ogladac zdjecia bliznit.Szukam jak glupia czasem zdjec po calym necie by ncieszyc oko.Jejku jaka ja jestem szczesliwa!!!

Gastone, ja teraz też mam hopla na punkcie zdjęć bliźniaków i czasem żałuje że nie mam jednojajowych mimo że dawniej wolałam dwu... ale swoje kocham nad zycie.

reklama
Do góry