reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki naszych pociech ;)

śliczne szkraby! Oj dawno ich nam nie pokazywałaś, ale urosły i faktycznie teraz jest najfajniejszy wiek :)) A ten słodki ciężarek to widać że dźwigasz z uśmiechem więc nie jest tak źle :)

reklama
Obraz 046.jpgObraz 043.jpg
123.jpgObraz 013.jpg

To nasze Myszki:) Amelia i Oliwia :-)

Mlutek-gratulacje!!!!śliczne dziewczynki:)jakie kruszyny!!
Dziewczyny!! kiedy nasze takie były??? i czemu juz nie beda..:(

B]Milutek[/B] gratuklacje.Sliczne dziewczynki.Zapraszamy teraz na rozpakowne mamuski;-)

Onna super fociaki.WIdze ze masz kojec taki jakjachce kupic.Z ilu elementow sie sklada?Ja chce kupic 8 elementowy a moj J mowi zobaczysz dwa kupimy i zlaczymy i bedie gicio.Ale jakos mi sie to nie widzi!!!Caly pokoj mi zajmie!Chyba wystarczy taki pojedynczy??
a to moje slodkosci
P1050709 [640x480].JPGP1050685 [640x480].jpgP1050684 [640x480].jpgP1050672 [640x480].jpgP1050695 [640x480].JPGP1050675 [640x480].JPGP1050677 [640x480].jpg[

Milutek gratulacje śliczne niunie takie kruszynki
Onna super bombelki
Gastone Ciebie zostawiłam na koniec i nie wiem co napisać. jestem zauroczona po prostu :)

reklama
Milutek slicznosci !!!
Gastone cudo cudo cudo!!!! NO pieknie sie siostry soba zajmuja. a ja tez mam kojec juz kupiony 8 elementow i jest dosc duzy doo tego kupilam juz piankowe puzzle beda mieli chlopaki wybieg :)

Do góry