reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

Dziewczyny jesteście boskie
calus_maluszka.gif

Bosska to jest Wercia !!!!

Rety ażi mi łeski popłyneły, a to zdjęcie mnie powaliło.Jestem za In vitro jak najbardziej. Wercia jest zajebista !!!

reklama
Miki dziękuję za takie chwalenie Werci, ale na tym zdjęciu niestety nie ona ;-) Chciałam Wam przesłać wielkiego słodkiego buziaka i wśród wszystkich jakie znalazłam w necie, ten wydał mi się najsłodszy :-D Wercia jak posyła buziaka, to wciąga do środka policzki - robi rybkę :tak:
Mam nadzieję, że i tak Wercia jest zajebista ;-);-);-)

Zosia jest cudna i ten uśmiech och:tak:
Maciek to naprawdę kawał chłopa ,po tatusiu:-D
Krzysiu tak trzymaj cały tort tobie się należy ,a nie gościom:laugh2::laugh2:
Zosia -mary jak zwykle mały śmieszek:laugh2:

co do in vitro (wiem wiem nie ten wątek ) to właśnie Bóg nie pozwolił by naukowcom tego odkryć gdyby nie miał planów uszczęśliwiać rodziców i tu chwała ludziom którzy to odkryli

Zosia jest cudna i ten uśmiech och:tak:
Maciek to naprawdę kawał chłopa ,po tatusiu:-D
Krzysiu tak trzymaj cały tort tobie się należy ,a nie gościom:laugh2::laugh2:
Zosia -mary jak zwykle mały śmieszek:laugh2:

co do in vitro (wiem wiem nie ten wątek ) to właśnie Bóg nie pozwolił by naukowcom tego odkryć gdyby nie miał planów uszczęśliwiać rodziców i tu chwała ludziom którzy to odkryli

zgadzam sie w 100%

aha maltanka tak ten torcik sama piekłam W niedziele miałam z cukierni i powiem wam że mój był smakowo lepszy:-)

mary gratki torcik cudny, Zosia ślicznie wyglądała, a ja chciałam Ciebie zobaczyć, a tu zamazane:confused2::-p

Wercia buzzzziiiaczkiiii ogromneee:tak::-)

widzę, że rozmawiacie o in-vitro, to powiem tylko, że ja też jestem za, uważam, że kościół nie powinien się w to wtrącać, zawsze mnie to irytował jak słyszałam w telewizji, ze kler ma jakieś ale. Nawet uważam, że in-vitro w części powinno być refundowane przez państwo.:tak:

mary gratki torcik cudny, Zosia ślicznie wyglądała, a ja chciałam Ciebie zobaczyć, a tu zamazane:confused2::-p
:tak::-)
maltanka ja się pokazałam na zdjęciu z autkiem:-p z bliska odpada bo wyglądam niestety fatalnie (co chwilę mnie wysypuje :wściekła/y::wściekła/y: chyba pójdę na jakieś oczyszczanie twarzy:sorry:)

nimfii rowerek fajny polecam Zosia się bardzo podoba tylko te jak wsadziliśmy w poniedziałek baterie to się okazało że nie działają te melodyjki Nic nie przyciskaliśmy a co chwila było takie trzeszczenie piszczenie tylko
Jak będziesz kupować to zaraz w sklepie wsadź baterie i sprawdź wszystko :tak::tak:

Macie racje in vitro powinno być refundowane popieram

Miki dziękuję za takie chwalenie Werci, ale na tym zdjęciu niestety nie ona ;-) Chciałam Wam przesłać wielkiego słodkiego buziaka i wśród wszystkich jakie znalazłam w necie, ten wydał mi się najsłodszy :-D Wercia jak posyła buziaka, to wciąga do środka policzki - robi rybkę :tak:
Mam nadzieję, że i tak Wercia jest zajebista ;-);-);-)
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Tak mi sie wydawało :-:)sorry::confused2:, to i tak nic nie zmiena, Werka jest i tak zajebista i tak...:-p;-):-D
Swoja droga, ta dziewczynka na zdjęciu jest bardzo podobna do Igusi naszej Eluni:tak::tak::tak:

reklama
Do góry