mikimauro
Fanka BB :)
Dziewczyny jesteście boskie
Bosska to jest Wercia !!!!
Rety ażi mi łeski popłyneły, a to zdjęcie mnie powaliło.Jestem za In vitro jak najbardziej. Wercia jest zajebista !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jesteście boskie
Zosia jest cudna i ten uśmiech och
Maciek to naprawdę kawał chłopa ,po tatusiu
Krzysiu tak trzymaj cały tort tobie się należy ,a nie gościom
Zosia -mary jak zwykle mały śmieszek
co do in vitro (wiem wiem nie ten wątek ) to właśnie Bóg nie pozwolił by naukowcom tego odkryć gdyby nie miał planów uszczęśliwiać rodziców i tu chwała ludziom którzy to odkryli
aha maltanka tak ten torcik sama piekłam W niedziele miałam z cukierni i powiem wam że mój był smakowo lepszy:-)
maltanka ja się pokazałam na zdjęciu z autkiem z bliska odpada bo wyglądam niestety fatalnie (co chwilę mnie wysypuje chyba pójdę na jakieś oczyszczanie twarzy)mary gratki torcik cudny, Zosia ślicznie wyglądała, a ja chciałam Ciebie zobaczyć, a tu zamazane
:-)
Tak mi sie wydawało :-sorry:, to i tak nic nie zmiena, Werka jest i tak zajebista i tak...;-)Miki dziękuję za takie chwalenie Werci, ale na tym zdjęciu niestety nie ona ;-) Chciałam Wam przesłać wielkiego słodkiego buziaka i wśród wszystkich jakie znalazłam w necie, ten wydał mi się najsłodszy Wercia jak posyła buziaka, to wciąga do środka policzki - robi rybkę
Mam nadzieję, że i tak Wercia jest zajebista ;-);-);-)