reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

Antar, chudzino ;-) podziwiam Zosie za spokój w tym nosidełku. ja juz bym miała zdjętą czapke, wyrwane wlosy i wylizany kark - wiem, bo próbowałam nosic młodego na plecach :-D ale widać, że wyjazd sie udał, a Zosia byla zachwycona nowymi widokami :-)

reklama
Maciuś zadowolony z przyjęcia urodzinowego ;-) Wiecej zdjec z przyjec po zgraniu na kompa ;-)

Załączniki

• 149.jpg
    149.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 55
  • Obraz 197.jpg
    Obraz 197.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 66
  • Maciek0.jpg
    Maciek0.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 63
Ja nie robiłam przyjęcia niestety :((( Ale kupilam torcika i jutro wstawie więcej zdjęć z pracy :)

Załączniki

• P1020038.jpg
    P1020038.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
Agniesia ale Wercia ma super kulki:tak:
Habcia, ale masz kawalera;-)
Antar no podziwiam, ja bym nie dała rady już z nosidełkiem, a mały nie usiedziałby tak spokojnie.
Nimfii ale Maciuś zadowolony z imprezki, powalający ma uśmiech:-):tak:
Kraf nie ma to jak cały torcik dla siebie. super:-D

Agniesia ale Wercia ma super kulki:tak:
Habcia, ale masz kawalera;-)
Antar no podziwiam, ja bym nie dała rady już z nosidełkiem, a mały nie usiedziałby tak spokojnie.
Nimfii ale Maciuś zadowolony z imprezki, powalający ma uśmiech:-):tak:
Kraf nie ma to jak cały torcik dla siebie. super:-D

:tak::tak::tak:

reklama
Laski, macie takie piękne dzieci - że zazdrość bierze!
Antar - przytyj troszkę - dla nas! A zosia taka piękna się robi, że hoho!
kraf- krzysio z tortem - cudo!
nimfii - synek przystojnieje :)
Habcia - twój synek mnie zadziwia. Im starszy tym słodszy i przystojniejszy. Jest boski!
Agniesia - wercia cudna! Jak daje buziaka to mam wrażenie, że woła "dziękuję mamo". Co jak co, ale nie rozumiem Kościoła, że jest przeciwko in vitro! Dla mnie takie rozumowanie to paranoja!

Do góry