Antar, chudzino ;-) podziwiam Zosie za spokój w tym nosidełku. ja juz bym miała zdjętą czapke, wyrwane wlosy i wylizany kark - wiem, bo próbowałam nosic młodego na plecach ale widać, że wyjazd sie udał, a Zosia byla zachwycona nowymi widokami :-)
reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Kraf- nie liczy się przyjęcie- liczy się tylko to, że cały torcik był dla Krzysia!!!!!! bosski!
maltanka
Fanka BB :)
Agniesia ale Wercia ma super kulki
Habcia, ale masz kawalera;-)
Antar no podziwiam, ja bym nie dała rady już z nosidełkiem, a mały nie usiedziałby tak spokojnie.
Nimfii ale Maciuś zadowolony z imprezki, powalający ma uśmiech:-)
Kraf nie ma to jak cały torcik dla siebie. super
Antar no podziwiam, ja bym nie dała rady już z nosidełkiem, a mały nie usiedziałby tak spokojnie.
O dokładnieKraf- nie liczy się przyjęcie- liczy się tylko to, że cały torcik był dla Krzysia!!!!!! bosski!
Agniesia ale Wercia ma super kulki
paulusia2209
Fanka BB :)
;-):-)Kraf- nie liczy się przyjęcie- liczy się tylko to, że cały torcik był dla Krzysia!!!!!! bosski!
Maciuś ma cudowny uśmiech:-)
reklama
Laski, macie takie piękne dzieci - że zazdrość bierze!
Antar - przytyj troszkę - dla nas! A zosia taka piękna się robi, że hoho!
kraf- krzysio z tortem - cudo!
nimfii - synek przystojnieje
Habcia - twój synek mnie zadziwia. Im starszy tym słodszy i przystojniejszy. Jest boski!
Agniesia - wercia cudna! Jak daje buziaka to mam wrażenie, że woła "dziękuję mamo". Co jak co, ale nie rozumiem Kościoła, że jest przeciwko in vitro! Dla mnie takie rozumowanie to paranoja!
Antar - przytyj troszkę - dla nas! A zosia taka piękna się robi, że hoho!
kraf- krzysio z tortem - cudo!
nimfii - synek przystojnieje
Habcia - twój synek mnie zadziwia. Im starszy tym słodszy i przystojniejszy. Jest boski!
Agniesia - wercia cudna! Jak daje buziaka to mam wrażenie, że woła "dziękuję mamo". Co jak co, ale nie rozumiem Kościoła, że jest przeciwko in vitro! Dla mnie takie rozumowanie to paranoja!