Ardesh normalnie płaczę jak to przeczytałam. Dziękuję Ci bardzo, za te słowaAgniesia - wercia cudna! Jak daje buziaka to mam wrażenie, że woła "dziękuję mamo". Co jak co, ale nie rozumiem Kościoła, że jest przeciwko in vitro! Dla mnie takie rozumowanie to paranoja!
reklama
bosz. Agniesia - przyznam, że w ciąży poprzekręcało mi się "coś" i potrafię popłakać się na reklamie Bobovity ;-)
Ale jak przeczytałam, że się popłakałaś przy moim poście to i ja się popłakałam przy twoim Moja droga, ja o Milę też dzielnie walczyłam i blisko mi było do in vitro! Już nawet googlałam ten temat więc ja popieram całym sercem!
Ale jak przeczytałam, że się popłakałaś przy moim poście to i ja się popłakałam przy twoim Moja droga, ja o Milę też dzielnie walczyłam i blisko mi było do in vitro! Już nawet googlałam ten temat więc ja popieram całym sercem!
mary105
Fanka BB :)
Habcia wow:-) super Maks wygląda
Antar Zosia słodka dziewczynka Wydaje mi się że zmieniła sie trochę już nie jest niemowlakiem :-)
kraf83 Po co przyjęcie widać że Krzyś ma smak na torcik
AgniesiaP Z Werci też śliczna dziewczynka widać ze imprezy udane:-) Widzę że ma kolczyki Jak zniosła przekłuwanie ?
Z Maciusia też będzie przystojniak
Super dzieciaczki mamy na forum
aha maltanka tak ten torcik sama piekłam W niedziele miałam z cukierni i powiem wam że mój był smakowo lepszy:-)
Antar Zosia słodka dziewczynka Wydaje mi się że zmieniła sie trochę już nie jest niemowlakiem :-)
kraf83 Po co przyjęcie widać że Krzyś ma smak na torcik
AgniesiaP Z Werci też śliczna dziewczynka widać ze imprezy udane:-) Widzę że ma kolczyki Jak zniosła przekłuwanie ?
Super dzieciaczki mamy na forum
aha maltanka tak ten torcik sama piekłam W niedziele miałam z cukierni i powiem wam że mój był smakowo lepszy:-)
Dziewczyny, mi wprawdzie poczęcie Zosi poszlo gładko jak nic w życiu, ale popieram in vitro!!!Nie rozumiem jak z powodu ( jak dla mnie niemoralnych) zakazów można odbierać niektórym kobietom prawo do bycia matką. Paranoja! Potępienie albo ciąża. Zreszta jestem przekonana że sam Bóg widzi to inaczej.
To razem takie poprzekręcane jesteśmy ;-) Tośmy sobie popłakały :-)bosz. Agniesia - przyznam, że w ciąży poprzekręcało mi się "coś" i potrafię popłakać się na reklamie Bobovity ;-)
mary Werci przekłuwałam uszka parę miesięcy temu i płacz oczywiście był, ale nie jakiś wielki. A największym plusem jest to, że ona w ogóle nie interesuje się kolczykami, więc sama krzywdy na pewno sobie nie zrobi.
Antar jestem tego samego zdania. Jeśli Bóg pozwolił ludziom rozpracować proces poczęcia, że powstało in vitro, to dał pozwolenie na to by ludzie, którzy pragną dać miłość małej istocie, by kobiety, które pragną jak nic na świecie poczuć pod swoim sercem ruchy tworzącego się życia, mogli tego doświadczyć.
Ostatnia edycja:
ana545
Mama Gabrysia
Dziewczynki mi tez sie na placz zebralo jak Was tylko poczytalam , zgadzam sie z Wami w 100% Wercia jest wspanialym darem od Boga - jestem pewna a jaka sliczna !
mary105
Antar jestem tego samego zdania. Jeśli Bóg pozwolił ludziom rozpracować proces poczęcia, że powstało in vitro, to dał pozwolenie na to by ludzie, którzy pragną dać miłość małej istocie, by kobiety, które pragną jak nic na świecie poczuć pod swoim sercem ruchy tworzącego się życia, mogli tego doświadczyć.
a tu parę zdjęć Zosi z niedzieli 1 i 3tak byłam ubrana w kościele(jednak nie kupowałam nic nowego) 2 z kuzynka w nowym rowerku (który poszedł do reklamacji niestety)
Ostatnia edycja:
Bo on jest coraz bardziej do mamy podobny ;-);-);-)
mary a co sie stalo z tym rowerkiem ze poszedl do reklamacji? Bo ja chcialam zamowic podobny, albo nawet ten sam. Nie oplaca sie?
Dziewczyny, mi wprawdzie poczęcie Zosi poszlo gładko jak nic w życiu, ale popieram in vitro!!!Nie rozumiem jak z powodu ( jak dla mnie niemoralnych) zakazów można odbierać niektórym kobietom prawo do bycia matką. Paranoja! Potępienie albo ciąża. Zreszta jestem przekonana że sam Bóg widzi to inaczej.
Ja tez popieram Nie wiem czy sama bym sie na to zdecydowala ze wzgledu na kase, ale wiem co to oznacza pragnać bardzo dziecka. Taka decyzje powinni podjac rodzice i nikt nie powinien ich krytukowac
Moja szwagierka juz ponad 10 lat stara sie o dziecko bez skutku. Teraz ratunkiem dla nich jest tylko in vitro.... a ja bardzo mocno trzymam za nich kciuki aby w koncu udalo im sie mieć wymarzonego maluszka :-)
szczęśliwa1
dzieciaczki są cudowne :-)
Ja także w 100% popieram in vitro.
Ja także w 100% popieram in vitro.
reklama