reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

Maks wymiata:-):-):-), zachowuje się jak dziecko nie roczne a co najmniej dwulatek. Chyba żłobek tak na niego działa. Nie wiem czy się nie skuszę i swojego nie poślę.

Ja byłam w straszny szoku jak to zobaczyłam. Dawno nie bawił się przy mnie z dzieckiem w jego wieku. Wczesniej to Adaś po nim chciał chodzić, bił a teraz Maks rządzi hehe :-D:-D:-D:-D:-D Cieszę się, że chodzi do żłobka i tak się rozwija

Moja sąsiadka, ta mama Adasia 18 miesięcznego zapisała synka na kreatywkę. Zajęcia dla dzieci, szczególnie tych które nie chodzą do żłobka. Jest bardzo zadowolona. Ona ma dobrze bo odkąd Adaś skończył 6 miesięcy zajęła się nim babcia. http://www.kreatywka.pl/

Ostatnia edycja:
reklama
habcia jak sie patrzy na dwojke bawiacych sie maluchow to az zazdrosc bierze ;-) i by sie chcialo zeby dziecko nie bylo jedynakiem bo w grupie zaźniej :tak:

anius ten samochod to prawie jak rajdowy :szok: ale maly ma naprawde świetny wóz :-D

wolfia ten torcik smakowicie wygladal :-D

Habciu to zależy kto co lubi. Ja bym sobie pluła w brode że musiałam zostawić półroczne dziecko, ale widocznie różne kobiety mają różne spojrzenie na macierzyństwo. I chyba w mojej sytuacji szukalibyśmy dobrej opiekunki- płacę wymagam, a babcia kocha ale nie mysli jak matka, nie ma intuicj i nie mogę jej narzucać różnych rzeczy.

habciu gratuluje mgra :-) już z głowy :-) Maks jest niesamowity, a ta jego uroda to... po prostu najlepszy miks zrobiliście ;-)
anius auto rewelacja tylko trzeba mieć przestrzenie żeby nie stał w kącie. Ciekawe czy Cię dziecię w lato powozi ;-)
Oli śliczny i pokazuj Go więcej pokazuj koniecznie :-)
Gaba z bratem są tak podobni bardzo i ślicznościowi oboje, super
Miłosz teraz to na prawdę jak mężczyzna wygląda w nowej fryzurze i już nigdy więcej frotek ;-) taki jestem przystojny ;-):tak::tak:
Oj wszystkie dzieciaczki przepięknościowe

Habciu to zależy kto co lubi. Ja bym sobie pluła w brode że musiałam zostawić półroczne dziecko, ale widocznie różne kobiety mają różne spojrzenie na macierzyństwo. I chyba w mojej sytuacji szukalibyśmy dobrej opiekunki- płacę wymagam, a babcia kocha ale nie mysli jak matka, nie ma intuicj i nie mogę jej narzucać różnych rzeczy.

Dokładnie każdy ma inne podejście i nie można przez to nikogo osądzać.

Miłoszek:-)

Załączniki

• milosz.jpg
    milosz.jpg
    49,9 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry