reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

lajfik a ja myślałam, że Ty Kajce zdjęcie do paszportu zrobiłaś :tak: Mama mia, naprawdę bliźniaki jednojajowe :szok:
Inuś i ja się dołączę do dziewczyn, nie wyglądasz na "starą matkę". Poza tym dla każdego z naszych bąbli kiedyś my będziemy "stare" :-p;-)

reklama
Postrzałka moja mama wykłada statystykę na APS-ie. Czyżby????.......
:-D:-D:-D:-D:-D:-D no to Twoją mamę już znam :tak::tak: dokładnie tak, jeden semestr zdaje mi się to był :-):-)
Milusińska śliczna i kiecka fakt super :-)
Igusia fajowe fotki dla dziadków zrobiła i jaka ładniutka i mama jaka piękna tak jak i mama Jasia i wcale nie stara i Joluś Ty też nie stara kobitka piękna i może nie masz córy, ale za to masz przeboskich chłopaków do pozazdroszczenia :-)
Jasio słodkie pulchności i czupryna jaka fajniusia:-)
Bajka i Kuba to bliźniaki normalnie :-)
Już nawet ostatnio myślałam żeby wstawić i pokazać Wam Olinę i mnie bo mam takie zdjęcie co jesteśmy identyczne :-) a może to nie głupi pomysł takie porównanie mam/tatusiów i potomstwa

No to proszę nasze szaleństwa ;-) śnieżne z przed 1,5 godziny
1.pierwszy raz na sankach
2. oswajam się
3. 4. na nóżkach najlepiej (ciocia prowadzi, mama robi zdjęcia)
5. mama ma pomysły - zsuwa mnie z górki ;-)
6. wracamy do domu, kuzyn Brajan ciągnie mnie - nawet mu wychodziło :-D
7.i w końcu wracaliśmy razem

Załączniki

• DSC01690.jpg
    DSC01690.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC01702.jpg
    DSC01702.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC01715.jpg
    DSC01715.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC01719.jpg
    DSC01719.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 73
  • DSC01722.jpg
    DSC01722.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC01748.jpg
    DSC01748.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC01747.jpg
    DSC01747.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 107
Agniesia wypad chyba Wam się udał, co ? Mała zadowolona i słodziutka :) Pyszczek zmarznięty, ale rad.
Te nasze małe dzióbki w kombinezonach wyglądają jak takie wesołe bałwanki.
My nie byliśmy z Natalią jeszcze na sankach, których zresztą nie mamy, ale pewnie bym się bała, że ta moja wierci-piętka wypadnie i wykombinowałabym jakieś paski. Twoja mała, jak ją prowadzasz, chce na czworaka chodzić po śniegu ? Ja tego się obawiam na myśl o wyjęciu jej z wózka, że przez lenistwo będzie chciała raczkować zamiast chodzić ;)

I
Ja kupuję na 98 bo szkoda mi wydawać stówę albo dwie na 2 miesiące:confused:.
Ale osłodziłyście kieckę Mili :))) Dzięki. Kupiłam ją w coccodrillo za 200 zł ;-):-p:-D Żartuję. Kupiłąm ją rok temu na ciuchach za 12 zł :) zapomniałam o niej. Teraz przeglądałam rzeczy a okazało się, że ani razu nie miała jej założonej - więc heja :))

Agniesia - jaka Wercia szczęśliwa na sankach :szok::-) My sankować się będziemy dopiero za rok :sorry2:

yawla oj tam przegiełaś ;-), było tępo, więc jej pomogłam, dzieci się ślizgały tylko ona nie ;-);-):-D:-D
To niestety nie nasze sanki, tylko kuzyna, który chętnie ich użyczał, dlatego więc pasów nie ma.
Rufka, nie ona nie chce na czworaka, za to wyrywa się by sama chodzić. Dziś się puszczała cioci, widać to trochę na 4 zdjęciu. I biega a nie chodzi :-D W wózku, to ona chce wracać do domu po 10 minutach, dziś pół godziny i jeszcze chciała :tak:

reklama
A oto ulubiona ostatnio zabawa Weroniki. Jeśli nie działa, poczekajcie chwilkę, może się jeszcze wgrywa
[video=youtube;nLb_5p_p8LY]http://www.youtube.com/watch?v=nLb_5p_p8LY[/video]

Do góry