reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

Hmm... no ja też młodo się czuję, choć Jasiek mógłby miec rodzeństwo liczące tak gdzieś około 20 lat, no a ja jednocześnie mogłabym być babcią ( tak mi niektórzy wytykają hihi ale ja ma to gdzieś.)

reklama
Hmm... no ja też młodo się czuję, choć Jasiek mógłby miec rodzeństwo liczące tak gdzieś około 20 lat, no a ja jednocześnie mogłabym być babcią ( tak mi niektórzy wytykają hihi ale ja ma to gdzieś.)

popatrz na moje suwaczki . Ja 26 lutego będę miała 42 lata ,a tylko jak zaglądam w dowód to w to wierzę

oj dzieciaczki piękne Milusińska w sukience jak z katalogu, Jaś śliczny nabuźce pełny na niejadka nie wygląda. Iga kręcone ma włoski najbardziej nad uszkami robią się loczki po tatusiu:)
mamuśki my tu młode wszystkie liczy się pogoda ducha a nie wiek z dowodu :tak::tak::-D

Milusińska mina pierwsza klasa! jak zwykle ;-)
Inuś, po pierwsze witaj, bo mam zaległosci. po drugie wyglądasz swietnie! ładna z Ciebie kobieta i nie wcisnelabym Ci w brzuch 20-letniego dziecka ;-) a z Jasia konkretny facet - da sobie rade w życiu :-)
Jolek, chyba 24!!!! ;-) :-D

Mila jest świetna i kiecka śliczna :-)
Inuś dziewczyny mają rację jaka stara! a mały to fajny pulpecik :-)
Iga jest słodziutka, może będzie mieć kręcone włoski :-)

Nie napiszę dużo, bo młoda zaczyna się budzić.
Dzieciaczki, mamusie i tatusie rewelacja. Widać, że z niemowlęctwem już albo za chwilę przyjdzie się pożegnać. Fajnisie bobasy nam rosną :-D
No i widać, że imprezki urodzinowe się udały.

Chciałam podziękować za miłe słówka i ciepłe przyjęcie:-)
Macie rację, przestałam się już przejmować tą metryką, najważniejsze jak się czuję. No i do tego taki mały Jasiek ponoć odmładza, chociaż ja bym tego nie powiedziała gdy patrzę w lustro po kolejnej nocy nie przespanej...
Właściwie to ostatnio całą nockę przespałam 1,5 roku temu:wściekła/y::szok:

Inuś Jasko fajowy chlopaczek ...a ty siksa jeszcze jestes i prosze sie tu nie postarzac;-):-p:-)
Milusia piekna lalunia :-) I kiecka gitarka;-)
Antar Zoska jest urocza dziewczynka i nie kumam jak ktos widzi w niej chlopca :confused:.
Super razem w trojke wygladacie!:-D Ale twoj maz wysoki :szok:. Ile ona ma wzrostu?
Igunia ..jest tak podobna do Ciebie Elu! ŁĄdne fotki na dzień dziadka i babci.
Ja zrobiłam w masie solnej rece dzieciaczkow , tesciowa przylatuje 13-tego to zabierze to do Polski:-)
Alunia ma oczka tatki :tak:

A tu dla porowniania moje bąki -Kuba mial wtedy roczek :-p

Załączniki

• maly.JPG
    maly.JPG
    27,4 KB · Wyświetleń: 40
  • kaj..jpg
    kaj..jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Jasiek fajnym jest kluskiem- i basta! a moja też ma wszędzie zawijki i kocham te małe i ciachowate pulchności!! inuś-a ile masz lat- bo chyba przegapiłam i chyba nie doczytałam? tu Jolka jest starszyzną plemienną, czyżbyś chciała tak jak ona się postarzać?;-) Jolka- czym za miesiąc częstujesz?:-p

Lajfik- jacy kurna podobni!!!!:-D:szok:

Do góry