reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

reklama
Rufka - hihi ze starą matką to nie prowokacja a... szara prawda jaką pokazało mi 13letnie dziecko. Mój chrześniak stwierdził " Oj żal mi Jasia ma takich STARYCH RODZICÓW a co będzie potem Jaś pójdzie do szkoły, będzie mu głupio i na pewno się z wami nie dogada:szok:":wściekła/y::wściekła/y:;-)
Agniesia P- ale super miała mała, taka sanna!!!!- aż zazdroszczę. No i podziwiam, że tak ślicznie siedziała.
Ja bym się bała, że Jaś zaraz zwieje mi z sań albo po prostu spadnie.
No i ten filmik super zabawa! W takiego chowanego jeszcze się nie bawiliśmy:-)
Ładnie sobie Weroniczka radzi z chodzeniem! i jeszcze jednej rzeczy zazdraszczam, że tak pięknie je banana:tak:

Inus no nie, ale Ci sie chrzesniak trafil :)) a tak poza tym to podobno dzieci upodabniaja sie do chrzestnych..hmm..wiec sama rozumiesz :))

Agniesia zabawa super, pozeranie banana jeszcze lepsze ;))

reklama
yawla ;) zatem strach się bać do kogo się upodabni nie mając chrzestnych ;)

Inuś to Ci chrześniak strzelił tekstem :D

Ale to właśnie jest w dzieciakach cenne, że co myślą to powiedzą, my dorośli natomiast musimy myśleć co mówimy.
I wszystkie te brzydkie laurki, z których tak się cieszymy mają to do siebie, że są prosto z serca, bo dziecko jak kogoś nie lubi, to raczej nie wykonuje w jego kierunku miłych gestów. Chyba, że ma ukryty cel ;)

Agniesia Weronika jest tak pocieszna, że aż miło patrzeć. Natalia też pożera banany.

Do góry