reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

lajfik - łooo rany :) na pierwszej fotce też jest Bajka tylko w męskich ciuszkach! :-p;-):-D
Inuś - a ty faktycznie na fotkach jak młoda siksa wyglądasz :) a synuś ma przepiękne ciuszki! :tak:

reklama
Gabinka to super dziewczynka
Zosia antarkowa pieknie wygladala podczas swoich piewszych urodzin
Jas to taki slodki klopsik i w zyciu bym go nie posadzila o brak apetytu
Alunia i mamunia slicznie sie prezentuja
Igunia cud miod
Milka cudowna i ta sukienka swietna
Bajka i Kuba wygladaja na tych zdjeciach jak blizniaki

lajfik jak dwie krople wody ...a który jest który( żartuję):-D

Jasiek fajnym jest kluskiem- i basta! a moja też ma wszędzie zawijki i kocham te małe i ciachowate pulchności!! inuś-a ile masz lat- bo chyba przegapiłam i chyba nie doczytałam? tu Jolka jest starszyzną plemienną, czyżbyś chciała tak jak ona się postarzać?;-) Jolka- czym za miesiąc częstujesz?:-p

Lajfik- jacy kurna podobni!!!!:-D:szok:

może być nalewka?

Wszystkie dzieciaczki urocze, i Jas, i Zosia, i Ala, i Iga, i Gabinka, i Miloszka, i Milusinska i Bajka!:-)
Lajfik - podobienstwo uderzajace!!! :tak:
Inus - witaj serdecznie i przybij piatke ;-) Slicznie sie prezentujecie oboje :happy2:

Inus - witaj serdecznie i przybij piatke ;-) Slicznie sie prezentujecie oboje :happy2:
Przybijam;-):-D dziękujemy!
lajfik- dzieciątka takie podobne:szok: Prześliczne!
ale oczka urzekły mnie najbardziej:-D
Martussa 82 - Niewiele mi brakuje do starszyzny plemiennej jakieś 3 lata :-D- teraz już 3 lata bo 12.01 były niestety moje następne urodziny;-)
Przed 12.01 mówłabym, że 4 lata;-)hihi
...ale zagmatwana odpowiedź.;-)
Jestem rocznik 71':-)
Jaś to moje pierwsze dziecko, chociaż mam jeszcze psa - Airedale Teriera zupełnie jak dziecko.:-D
ardzesh- dzięki - lubie bawić się w poszukiwania ciszków dla Jasia. Jak był maleńki to miał całe stosy, takie było moje hobby;-) - nawet tego nie wynosił - sprzedaliśmy na Allegro.

elvis Słodkie masz te pociechy, zdjęcie na łóżku przy ich wspólnych wygibasach, jest świetne, miło popatrzeć jak się razem bawią :) A słodki torcik również robi wrażenie, szczególnie na takim łakomczuchu, jak ja ;) Chyba już z tego nie wyrosnę ;)
A mała Gabinka na kilku późniejszych zdjęciach (przy butach oraz na dwóch poniższych) to z iście łobuzerską minką na nas zerka. I książeczkę sobie czyta do góry nogami, Natalia głównie rozwala książki i próbuje je zjadać, zepsuła już najtwardsze, nie tyle nawet z tektury co z pianki i nawet taką jakby z deseczek. Ale lubi jak jej czytam i sama przychodzi do mnie z książeczką i pcha się na kolana, żeby słuchać.
Podpisuję się pod słowami Martussy - elvis masz bardzo ładną naturalną urodę. Właśnie doczytałam, że makijaż zrobiłaś permanentny, więc tym bardziej winszuję, bo wygląda bardzo naturalnie, a przecież o to chodzi.

Inuś bardzo ładne zdjęcia, okiem laika oceniam w prawdzie, ale naprawdę dobrze się prezentują. Twój słodziutki malec nosi się stylowo, że ho ho, jak mu tak zostanie, to nic że jest chłopcem -nie tylko lodówce się oberwie, a także portfelowi kiedy będzie robił skok na galerię ;)
Jak wiadomo granice między kobietami, a mężczyznami się zacierają i coraz częściej Ci drudzy równie mocno przywiązuje wagę do tego co noszą :)
I myślę, że wiesz doskonale, że wyglądasz młodziej, co ?
To taka podświadoma albo świadoma prowokacja z tą 'starą matką', bo na zdjęciach nie widać, żadnej starej osoby ;)

ardzesh Mila bardzo ładnie się prezentuje, śliczna dziewczynka. A do kogo jest podobna ?
Ależ wy stroicie te wasze panienki, aż zazdrość bierze :D Chyba muszę przejrzeć rzeczy Natalki, czy któraś z tych szykownych sukienek jest już dobra :D Podostawała same większe, więc może na wiosnę jak już będzie z wózka na nóżki wyciągana, to będzie biegać i mamine ego podkręcać.

elunia r. też tak się zastanawiałam czy małej kręcą się włoski -pocieszna i słodziutka dziewczynka :) I podpisuję się pod tym, że liczy się to, kto na ile lat się czuje, a nie ile ma w metryce.
Bywa, że 20stka jest starsza duchem i bardziej zmęczona życiem i zgorzkniała niż niejedna 45tka :)

lajfik ależ podobne dzieciaki na tych zdjęciach, jak pierwszy raz spojrzałam to pomyślałam, "a cóż to, Kajka na chłopca przerobiona?" dopiero jak się człowiek przyjrzy, to widzi różnice :)

reklama
Inuś ja się juz dawno przekonałam że ważny jest wiek ducha a nie ciała. Poza tym niektore 60- latki mają lepszą kondycje niz 20- latki. Mnie moja tesciowa pod tym względem na głowe bije.
To super że kobiety w tym wieku decydują się na dzieci, same korzyści dla matki:tak:Poza tym od dawna mówia że życie zaczyna się po 40- stce.
Lajfik ależ oni podobni. Kubuś to cała Kajka. Lajfik moj mąż ma 198 cm wzrostu w dowodzie. Zosia pewnie dlatego tak rośnie, choć z drugiej strony ona poszła w mojego tatę jesli chodzi o wygląd a on miał dużą skłonność do otyłości.
Elwis ekstra ten Twój makijaż, bardzo naturalnie wyglądasz a zarazem jakbys była umalowana dyskretnie.
Ardzesh Mila ma piekną suknię, rozmiarowo malutką. Z tych malutkich są naprawde ładne egzemplarze w sklepach ale często konczą się na 86 albo 92. Ja kupuję na 98 bo szkoda mi wydawać stówę albo dwie na 2 miesiące:confused:.

Do góry