reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

Zosia śliczna, no i widać że miała wiele radości z dmuchania świeczki :tak:
Maran-atha a ja też w Ali widzę tatę. :tak:
Elwis ale Ty Gabinkę ślicznie ubierasz:tak: no rewelacja:tak:

Antar podoba mi się spódniczka Zosi na 1 fotce. tyle ślicznych ubranek jest dla dziewczynek, chyba niedługo Matika zacznę w kiecki ubierać bo w sklepach z trudem się opanowuję, żeby czegoś różowego nie kupić;-)

Maran-atha jak pokazywałaś tylko swoje fotki z Alą to bardzo podobne byłyście, ale jak zobaczyłam tatę Ali to mała już do Ciebie nie podobna:-p
Elwis nie no Gaba jaka dama i z kielichem od razu wiedziała co się robi;-);-):-D

reklama
antar chyba ściągnę od Zosi kieckę na urodzinową imrezkę :-) bombowo wyglądała, a to dmuchanie świeczki to bardzo ładnie wychodziło... mamie ;-) za to Zosia chciała zgasić paluszkami :-) :-) a Twoja mama to strasznie mi przypomina moją panią od statystyki na studiach

Maran-atha Ala ma świetny uśmiech i Ja myślę że górna połowa buziaka to mama a dół tata i dobrze, sprawiedliwie chociaż :-) :-) :-)

Gabinka to też piękna dama urodzinowa, godnie zaczęła te lutowe urodzinowanie :-) a czy tą świeczkę to też jej kazaliście dmuchać :-) bo strasznie duża jest, ale fajowa. Elwisku a Ty nie masz za co przepraszać bo nie jedna panna by chciała tak wyglądać w makijażu.
Ach a jeszcze chciałam powiedzieć nie nie chciałabym podpaść Gabi, żeby nie dostać z bani :-) świetne zdjęcie

Jasio dziękuje za komplementa:-D
AgniesiaP, zapmarta - Jasio niejadek niesety...
Wygląda na grubaska bo, żeruje nieustanie, całe noce na mamusi:blink:
A ta fotka jest już trochę nieaktualna bo z grudnia ( jak ten czas leci)- nowe fotki nawet z wczoraj:-) muszę dziś obrobić i wrzucić na serwer, oj ciągle brak tego czasu...
Rufka - Jaś jest z późnego wieczora - urodził się o 22.30 - Adam zawiózł mnie do szpitala około 21.30 po "Ranczo":blink: a z godzinę był już Jaś:-)

jolek2- tak to był pierwszy Jaśkowy maleńki siniaczek- jesteś bardzo spostrzegawcza:-)To, ta jego wszędobylska ciekawość.

Martussa22 - Widzałam na fotkach, że twoja pociacha - to dopiero pulpecik:-D
Widać, że na piersi chowana.:-)

mary 105,maltanka - dziękujemy za komplement.:-)

antar - to wy już roczek! GRATULACJE! Śliczna pociecha! Dziewczynkę można tak ładnie ubrać na takie uroczystości. Jaś pewnie w białej koszli będzie na roczek:blink:
maran-atha ja też uważam ,ża Alicja do taty - chociaż właściwie chyba mieszana:-)Jaś ewidentnie do taty podobny- do mnie to chyba wcale:dry::blink:

Elwis - dopiero Was poznaję wiec cieszę się, że i maluchy i mamy widać na fotce.
Ja sadziłam, po awatrau, że Ty jakaś mulatka jesteś:-D

Ostatnia edycja:
Zosia śliczna, no i widać że miała wiele radości z dmuchania świeczki :tak:
Maran-atha a ja też w Ali widzę tatę. :tak:
Elwis ale Ty Gabinkę ślicznie ubierasz:tak: no rewelacja:tak:
:tak::tak::tak::-D piękne dziewczyny, urodzinowe fotki bomba
antar twoja Zosia imprezowa śliczna i jaka zainteresowana świeczką była...
widzę że Gaba ma to zoo z playskoola. moja iga dostala od mikołaja z mojej firmy i to ostatnio jej ulubiona zabawka jak tłucze tym, młotkiem i te zwierzaki podskakują to jest zachwycona.
wrzucę teraz moją psotnicę dziś kończy 11 miesięcy więc za równe 31 dni roczek nam stuknie:) na pierwsze 2 zdjęcia to takie jak wywołaliśmy i dziadkowie dostali na swoje święto,na kolejnym wcina delicję ale jej najbardziej galaretka smakowala, a reszta zdjęć dzisiejsza, z mamuską też jakieś jest:-D

Załączniki

• iga dziadkom1.jpg
    iga dziadkom1.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 53
  • iga dziadkom2.jpg
    iga dziadkom2.jpg
    57,2 KB · Wyświetleń: 52
  • PICT0002 (Small).jpg
    PICT0002 (Small).jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 54
  • PICT0004 (Small).jpg
    PICT0004 (Small).jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 50
  • PICT0008 (Small).JPG
    PICT0008 (Small).JPG
    25,4 KB · Wyświetleń: 60
  • PICT0011 (Small).jpg
    PICT0011 (Small).jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 61
  • PICT0013 (Small).jpg
    PICT0013 (Small).jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 62
Widzę, że mauśki swoje foteczki wstawiają.
Więc i ja wstawię, a właściwie się przedstawię.
Właściwie przedstawiałam się w galerii brzuszków ale to było już dawno ( równy rok temu :blink:)

elunia r. - swoimi pięknymi fotkami dla dziadków, przypomniała mi, że my też daliśmy dziadkom kalendarz z Jaśkiem a na święta foto - książkę pt " Pierwszy roczek Jaśka" i stąd pochodzą fotki.

Fotka - kolaż nr 1- dwutygodniowy Jaś i jego stara matka:tak:

Ksiazka3.jpg

Fotka - kolaż nr 2- jesień z Jasiem:-)
Ksiazka37.jpg

no co wy, kobietki!

- Gaba tą bluzeczkę i spódnicę dostała na urodziny i od razu prezent miała założony :-)
- tortu nie piekłam, nie wyszedł by mi taki w życiu!!!!
- ja mulatka???? avatarowe zdjęcie "podkręcone" jest :-D
- Inuś, witamy! obydwoje super się prezentujecie :tak:
- co do makijażu to przyznam, że permanentny zrobiłam :cool2:, teraz nawet do łóżka bez makijażu nie idę :-D

a cała reszta super!!! brzdące nasze kochane :-) i mamuśki fajne:tak::tak::tak:

aaa, i jeszcze coś. Gaba wybrała różaniec, potem kieliszek:szok:
znaczy się, do "tańca" i do różańca:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Milusińska :)

Załączniki

• gwiazda2.jpg
    gwiazda2.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 60
  • poprawka.jpg
    poprawka.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 63