reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki i filmiki

ardzesh :szok::szok::szok:, moj Julianek przez ta pierunska chemie pewnie bedzie stal za pol roku :baffled:, a Wy musicie juz opuscic lozeczko, by mala nie wypadla przypadkiem :tak:

reklama
Habcia - pięknie wyglądałaś! Szczęściara z Ciebie, bo miałaś dwa śluby! ;-):-p:-D
Aga - Moja Mila trzy dni się gibała na boki i przestała. Jurand też lada chwila będzie pięknie siedzieć :)) Gratulacje :)
ardzesh :szok::szok::szok:, moj Julianek przez ta pierunska chemie pewnie bedzie stal za pol roku :baffled:, a Wy musicie juz opuscic lozeczko, by mala nie wypadla przypadkiem :tak:
Julianek pomimo choroby pokaże mamusi, że jest silniejszy niż się wydaje :)

I tu moje pytanie do mam które już mają starsze dzieci...
Bo to zdjęcie jak Mila stoi jest już w obniżonym łóżeczku. Obniżyłam dwa tygodnie temu, bo już pięknie siedziała i podnosiłą dupkę. Ale teraz jak widzę jak stoi to zastanawiam się, czy nie obniżyć jej jeszcze bardziej. Tylko po co jest ten środkowy poziom, skoro przydał się tylko na dwa tygodnie?!
Mam jeszcze obniżyć to łóżeczko, czy zostawić? Mila już latała, ale nie z takich wysokości :sorry2:

kraf Krzyś niedługo makaron będzie wcinał
postrzałka córcię ustawić na rogatce to jeszcze trochę kasy złapie od piratów drogowych
Martussa nie mogę się napatrzeć ale wy laseczki no i obie macie super fryzurki
elunia na 4 zdjęciu oryginalny kapelusik macie no ty też się super prezentujesz
labudka no nie dziwię się małemu
ardzesh zamurowało mnie
habcia ślicznie no i doczekałyśmy się

nawet się nie obejrzysz jak Julianek będzie stał!!!!:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

Habciu cudownie wyglądaliście!!!!!!!!!!! piękna jesteś! i ta syknia cudna :-)

ja dziś opuściłam łóżeczko, bo ta moja pyza też prędka. w sobotę w nocy mi spadła z łózka (na działce :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:, na szczęście nic się nie stało :nerd:

Załączniki

• Kopiuj z foto 185.jpg
    Kopiuj z foto 185.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 61
  • Kopiuj z foto 186.jpg
    Kopiuj z foto 186.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 59
ardzesh a pamiętam jak każda z nas się chwaliła że nasze dzieci to już do siadania się biorą, a ty mówiłaś, że Mila ma wszystko w pupie a tu proszę nr jeden:-):-):-)
no mój też jest leniwiec ale nie zdziwiłabym się jak wyskoczy jak filip z konopii i zacznie chodzić tańczyć i fikać kozły

I tu moje pytanie do mam które już mają starsze dzieci...
Bo to zdjęcie jak Mila stoi jest już w obniżonym łóżeczku. Obniżyłam dwa tygodnie temu, bo już pięknie siedziała i podnosiłą dupkę. Ale teraz jak widzę jak stoi to zastanawiam się, czy nie obniżyć jej jeszcze bardziej. Tylko po co jest ten środkowy poziom, skoro przydał się tylko na dwa tygodnie?!
Mam jeszcze obniżyć to łóżeczko, czy zostawić? Mila już latała, ale nie z takich wysokości :sorry2:

Ja bym jeszcze obnizyla, zdecydowanie, bo z ta Twoja Mila to nigdy nie wiadomo, ona jest nieobliczalna ;-):-)

reklama
W ramach wspomnien - Julianek 3 dni po urodzeniu i teraz w swoje 6-miesieczne urodziny ;-)

Załączniki

• DSC_0044.jpg
    DSC_0044.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 65
  • Julianek w skrzyneczce.jpg
    Julianek w skrzyneczce.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 84
Do góry