mamaflavii
Mama Flavii i Julianka
ardzesh , moj Julianek przez ta pierunska chemie pewnie bedzie stal za pol roku , a Wy musicie juz opuscic lozeczko, by mala nie wypadla przypadkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Julianek pomimo choroby pokaże mamusi, że jest silniejszy niż się wydajeardzesh , moj Julianek przez ta pierunska chemie pewnie bedzie stal za pol roku , a Wy musicie juz opuscic lozeczko, by mala nie wypadla przypadkiem
ardzesh , moj Julianek przez ta pierunska chemie pewnie bedzie stal za pol roku , a Wy musicie juz opuscic lozeczko, by mala nie wypadla przypadkiem
no mój też jest leniwiec ale nie zdziwiłabym się jak wyskoczy jak filip z konopii i zacznie chodzić tańczyć i fikać kozłyardzesh a pamiętam jak każda z nas się chwaliła że nasze dzieci to już do siadania się biorą, a ty mówiłaś, że Mila ma wszystko w pupie a tu proszę nr jeden:-):-):-)
I tu moje pytanie do mam które już mają starsze dzieci...
Bo to zdjęcie jak Mila stoi jest już w obniżonym łóżeczku. Obniżyłam dwa tygodnie temu, bo już pięknie siedziała i podnosiłą dupkę. Ale teraz jak widzę jak stoi to zastanawiam się, czy nie obniżyć jej jeszcze bardziej. Tylko po co jest ten środkowy poziom, skoro przydał się tylko na dwa tygodnie?!
Mam jeszcze obniżyć to łóżeczko, czy zostawić? Mila już latała, ale nie z takich wysokości
kurczę, mam krótkie ręce i nie dostanę do niej jak będzie leżeć ;-)Ale chyba dla spokoju obniżę jutro... dzięki :-)Ja bym jeszcze obnizyla, zdecydowanie, bo z ta Twoja Mila to nigdy nie wiadomo, ona jest nieobliczalna ;-):-)
Elwis ))) Pyza poleciała?! Nie żebym się cieszyła... ale pocieszające jest, że nie tylko Mila pije redbula