reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki i filmiki

ardzesh a może Ty coś kręcisz i ona to wcale nie z lutego, co?? ;-);-);-)
szok normalnie, dziewczyna tu przeciera szlaki dla reszty :-)

tez bym takie podejrzenia miala ze mala urodzila sie z miesiac wczensiej conajmniej :-p
ardzesh ale ona nie byla przenoszona tylko urodzona w terminie? prawda?

reklama
ale mam zaległości tutaj
Milka!!!! Mam nadzieję, że mama zapiszę Cię na jakieś sporty, bo chcę widzieć jak za kilka lat zdobywa medale dla Polski!!!!! :)
elunia, Martussa świetnie Wasze córeczki wyglądały na chrzcinach, dwie piękności :)
habcia wyglądałaś naprawdę...bosko! A ta opalenizna to przyznaj się karnacja, solarium czy słoneczko? I czemu nie ma fotek Maxa? :)
elvis ślicznie mała siedzi (jej buźka mnie zauroczyła ;)), a powiedz mi - potrafi sama usiąść już czy siedzi tylko jak ją posadzisz?
mamaflavii Julianek jaki radosny!! pięknie się uśmiecha :)

Ostatnia edycja:
ale mam zaległości tutaj
Milka!!!! Mam nadzieję, że mama zapiszę Cię na jakieś sporty, bo chcę widzieć jak za kilka lat zdobywa medale dla Polski!!!!! :)
elunia, Martussa świetnie Wasze córeczki wyglądały na chrzcinach, dwie piękności :)
habcia wyglądałaś naprawdę...bosko! A ta opalenizna to przyznaj się karnacja, solarium czy słoneczko? I czemu nie ma fotek Maxa? :)
elvis ślicznie mała siedzi (jej buźka mnie zauroczyła ;)), a powiedz mi - potrafi sama usiąść już czy siedzi tylko jak ją posadzisz?
mamaflavii Julianek jaki radosny!! pięknie się uśmiecha :)
wybacz larkaa ale podpisze sie pod Toba ;-):tak::tak::tak:
jakiegos lenia mam dzisiaj ale zdjecia sa przesliczne wszystkie bez wyjatku:-)

ktoś mówił, że leżaki już dziecku nie odpowiadają, mój się świetnie w leżaku bawi, nie wiem jak wasze leżaki, nasz ma ruchome "oparcie" i może być fotelem

Załączniki

• 20090812.jpg
    20090812.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Do góry