reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki i filmiki

reklama
Julianek pięknie w szufladce wygląda, Mila tu nam zaraz biegać zacznie a moja dopiero co zaczyna siedzieć bez pomocy, Gabinka zadowolona w swoim łózeczku siedzi, habcia piękna para młoda i wesele udane, a Ty miałaś cudną suknię ślubną

habcia wygladalas przepieknie :-D

I tu moje pytanie do mam które już mają starsze dzieci...
Bo to zdjęcie jak Mila stoi jest już w obniżonym łóżeczku. Obniżyłam dwa tygodnie temu, bo już pięknie siedziała i podnosiłą dupkę. Ale teraz jak widzę jak stoi to zastanawiam się, czy nie obniżyć jej jeszcze bardziej. Tylko po co jest ten środkowy poziom, skoro przydał się tylko na dwa tygodnie?!
Mam jeszcze obniżyć to łóżeczko, czy zostawić? Mila już latała, ale nie z takich wysokości :sorry2:

ja od poczatku mam lozeczko na srodkowym poziomie i moge je znirzyc juz tylko na najnizszy :tak: niebawem to zrobie...moze za miesiac

Habcia, piękna panna młoda. Czekamy na więcej, bo miło się Ciebie ogląda.

Mila, hm... myślę, że ardzesh nam wszystkiego nie pisze. Mila pewnie idzie od października na studia i to od razu na dwa kierunki.

Julianek śliczniutki.

Habcia ..bardzooo ladna sukienka ...i oboje wygladaliscie uroczo :-):-):-)
ardzesh ...Milenka zadziwia coraz bardziej:-).... i lepiej zwinduj z lozeczkiem pietro nizej ;-);-);-)
bo jeszcze wyskoczy i pojdzie po mleko do kuchni :-D:-D:-D
Elwis .. a jak ona to zrobila? ...spala w turystycznym czy normalnym?
Julek ...w skrzynce ...przezabawny heheheh;-)

Mila, hm... myślę, że ardzesh nam wszystkiego nie pisze. Mila pewnie idzie od października na studia i to od razu na dwa kierunki.
Jutro zacznę uczyć ją rozwiązywania całek ;-):-D
Mamaflavii - dużo zdjęć masz pomysłowych, zabawnych i ślicznych. Czy któreś z Was zajmuje się fotografią? Julianek w skrzyneczce - super! :tak:

Elwis pyza siedzi nic nie chwaliłaś się:-):-):-)
Julianek w szufladzie :-D:-D:-D

ano siedzi :-)
i już się nie gibie na boki. czasami oczywiście jeszcze się przewróci sięgając po zabawkę leżącądaleko, ale siedzi pewnie

Elwis .. a jak ona to zrobila? ...spala w turystycznym czy normalnym?
Julek ...w skrzynce ...przezabawny heheheh;-)

spała w normalnym łóżku ze mna...

a Julianek w pudełku naprawdę super!!!!

reklama
habcia cudnie wyglądałaś i widać że szczęśliwi, super
ardzesh a może Ty coś kręcisz i ona to wcale nie z lutego, co?? ;-);-);-)
szok normalnie, dziewczyna tu przeciera szlaki dla reszty :-)
Julianek klawo w skrzynce siedzi i jaki zadowolony że się zmieścił

Do góry