reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki i filmiki

laseczki, dzieciaczki superaśne, ale powiem szczerze, że Wy wygladacie zajebiście!!!

a to moja ukochana koszulka ;-) i młodemu tez sie podoba :-)

Załączniki

• DSC06571.jpg
    DSC06571.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC06580.JPG
    DSC06580.JPG
    71,6 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
reklama
A jaką sprawność Mila przywiozła z gór??
Ja myślę, że Mila z mamą się wspinała po górach;-)
Cóż... nie wspinałyśmy się po górach tylko po szczebelkach łóżeczka :))
Zaraz po powrocie do domu wsadziłam ją do łóżeczka, żeby pójść siusiu.. wróciłam do pokoju a mała usilnie próbowała się podnieść. Chciałam jej udowodnić, że jeszcze nie da rady utrzymać się sama na stojaka a tu taka niespodzianka:

Załączniki

• Stoje.jpg
    Stoje.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 74
No i jakie laski na chrzcinach :)))
Obie mamy laski do potęgi, a dzieci ślicznie się prezentowały! Martussa, podobna do Ciebie strasznie! Powinnaś fryzurę robić sobie pod Hankę - na jeża ;-):-D Wtedy będziecie nie do odróżnienia!

ups :) nie zauważyłam :p
Usilnie próbowała sama się podnieść, ale nie dała rady. Tzn. chyba za szybko - sama wkroczyłam i jej pomogłam wstać. Myślałam, że nie uda jej się utrzymać... A jak ją posadziłam to czekała znowu aż jej pomogę. Zobaczę jutro czy uda się jej samej podnieść. :) Póki co - zrobiła to z pomocą. Podałam jej paluszka i ona prostuje nóżki i już stoi. A jaką ma wtedy radochę!!!

No to prawda :) leżała plackiem i nic nie chciała robić. A jak już zaczęła.... to próbuje naśladować kaskaderów. Albo osiwieję, albo wyłysieję ;-) Aha - jak ją podtrzymam to przebiera nóżkami i stara się "iść" do przodu, a jak nie chce iść to "sprężynuje". U mnie w rodzinie już są zakłady o to, kiedy Mila zacznie chodzić. :-D

reklama
jak tak patrzę to mi się wydaje że to już tak dawno było ale to dopiero 6 m-c a mam wrażenie że te nasze dzieci już z nami są od ho ho hoooo albo i jeszcze dłużej (całe życie)
mam to samo :sorry2:

kokardka w deseczkę, pasuje do kabaretek antygwałtów :-D:-D:-D.
Haneczka ma identyczne oczka jak ty:-):-), ładniutko się prezentowałyście :-):-):-)
rewelacja dziewczyny :tak:
Elunia- Wy obie to jak modelki!!!! A jak widzę, Młodej Damie spasował kwiatuch na głowę:-D:-D:-D śliczne to zdjęcie i to z brzoskwinką też:tak::tak:
zdjęcie z tym kwiatkiem na głowie - super, a mama po prostu kwitnie :happy2:
ardzesh ja się obawiam, czy ty nie będziesz musiała jej jakiejś siatki zabezpieczającej teraz przy łóżeczku zamontować :-D
labudka nie wiem czy mały wie co tam jest napisane, ale oko mamy zawsze się może nacieszyć... :-D

Do góry