reklama
A jaką sprawność Mila przywiozła z gór??
Cóż... nie wspinałyśmy się po górach tylko po szczebelkach łóżeczka )Ja myślę, że Mila z mamą się wspinała po górach;-)
Zaraz po powrocie do domu wsadziłam ją do łóżeczka, żeby pójść siusiu.. wróciłam do pokoju a mała usilnie próbowała się podnieść. Chciałam jej udowodnić, że jeszcze nie da rady utrzymać się sama na stojaka a tu taka niespodzianka:
Załączniki
aga221122
mama Jurandzika :))
Mila ma zakaz opuszczania koszar !!!! I ona sama się podniosła ?? Mój terrorysta to stoi, ale jak go postawię.
No i jakie laski na chrzcinach ))
Obie mamy laski do potęgi, a dzieci ślicznie się prezentowały! Martussa, podobna do Ciebie strasznie! Powinnaś fryzurę robić sobie pod Hankę - na jeża ;-) Wtedy będziecie nie do odróżnienia!
Obie mamy laski do potęgi, a dzieci ślicznie się prezentowały! Martussa, podobna do Ciebie strasznie! Powinnaś fryzurę robić sobie pod Hankę - na jeża ;-) Wtedy będziecie nie do odróżnienia!
aga221122
puk puk pytałam o coś pani ardzesh ???
ups nie zauważyłam
Usilnie próbowała sama się podnieść, ale nie dała rady. Tzn. chyba za szybko - sama wkroczyłam i jej pomogłam wstać. Myślałam, że nie uda jej się utrzymać... A jak ją posadziłam to czekała znowu aż jej pomogę. Zobaczę jutro czy uda się jej samej podnieść. Póki co - zrobiła to z pomocą. Podałam jej paluszka i ona prostuje nóżki i już stoi. A jaką ma wtedy radochę!!!
Usilnie próbowała sama się podnieść, ale nie dała rady. Tzn. chyba za szybko - sama wkroczyłam i jej pomogłam wstać. Myślałam, że nie uda jej się utrzymać... A jak ją posadziłam to czekała znowu aż jej pomogę. Zobaczę jutro czy uda się jej samej podnieść. Póki co - zrobiła to z pomocą. Podałam jej paluszka i ona prostuje nóżki i już stoi. A jaką ma wtedy radochę!!!
aga221122
ardzesh a pamiętam jak każda z nas się chwaliła że nasze dzieci to już do siadania się biorą, a ty mówiłaś, że Mila ma wszystko w pupie a tu proszę nr jeden:-):-):-)
No to prawda leżała plackiem i nic nie chciała robić. A jak już zaczęła.... to próbuje naśladować kaskaderów. Albo osiwieję, albo wyłysieję ;-) Aha - jak ją podtrzymam to przebiera nóżkami i stara się "iść" do przodu, a jak nie chce iść to "sprężynuje". U mnie w rodzinie już są zakłady o to, kiedy Mila zacznie chodzić.
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Hanka sama nie siedziiii a Mila już stoi?? co ze mnie za pedagog??? ze też jej nie nauczyłam??!!!;-);-);-);-)
Brawo Mila!!!:-):-):-):-)
Brawo Mila!!!:-):-):-):-)
reklama
pbg
mama Zuzanki ;)
mam to samojak tak patrzę to mi się wydaje że to już tak dawno było ale to dopiero 6 m-c a mam wrażenie że te nasze dzieci już z nami są od ho ho hoooo albo i jeszcze dłużej (całe życie)
rewelacja dziewczynykokardka w deseczkę, pasuje do kabaretek antygwałtów .
Haneczka ma identyczne oczka jak ty:-):-), ładniutko się prezentowałyście :-):-):-)
zdjęcie z tym kwiatkiem na głowie - super, a mama po prostu kwitnieElunia- Wy obie to jak modelki!!!! A jak widzę, Młodej Damie spasował kwiatuch na głowę śliczne to zdjęcie i to z brzoskwinką też
ardzesh ja się obawiam, czy ty nie będziesz musiała jej jakiejś siatki zabezpieczającej teraz przy łóżeczku zamontować
labudka nie wiem czy mały wie co tam jest napisane, ale oko mamy zawsze się może nacieszyć...