reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki i filmiki

ja jak Matika zobaczyłam zaraz po wyjęciu z brzucha to stwierdziłam, że taki ładny nawet i że czego te położne chcą od niego;-) bo pierwsze słowa jakie usłyszał to "ta poprzednia dziewczynka była grzeczniejsza" a potem "dajmy mu zrobić siusiu na mamę";-);-) a jak już leżałam na pooperacyjnej i przywieźli mi go to pomyślałam "o nie, podobny do K:wściekła/y: a czemu on ma takie brzydkie włoski:dry: i czemu to to tak się drze:dry:" prawdziwe matczyne uczucia:-p:-p

1. pół godzinki po urodzeniu
2. jakoś w zeszłym tygodniu
3. moje ulubione ze szpitala;-)

Załączniki

• P1000621.jpg
    P1000621.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 41
  • usliniona mordka.jpg
    usliniona mordka.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 39
  • kotek.jpg
    kotek.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 47
reklama
A mnie strasznie rozczulają zdjęcia naszych bąbli z pierwszych chwil ich życia, bo na teraźniejszych zdjęciach widać jakie to ananasy rosną :-D;-)

Anius, labudka, postrzalka - Waszych dzieciaczkow wczesniej chyba nie widzialam, ale widze, ze sa sliczne. Zdjecia ze spitala cudne! Moje gratulacje!

Anius - podobienstwo z kotkiem jest uderzajace :-D:szok:, mnie tez bardzo sie podoba to trzecie zdjecie Mateuszka.

a tu nieudane próby raczkowania bo nie umiem "lewa ręka prawa noga itd" no i sznureczki the best

Załączniki

• 100_4380.jpg
    100_4380.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 46
  • 100_4434.jpg
    100_4434.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 43
reklama
a to ja Wam pokażę kim to też moja córcia jest w wolnej chwili :-)

Załączniki

• policja.jpg
    policja.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 44
  • policia.jpg
    policia.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 44
Do góry