reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki i filmiki

fajny pomysł z tymi fotkami :-)
1. Zuzia 4 godziny po urodzeniu
2. tydzień po
3. równe 6 miesięcy

Załączniki

• DSC00080.jpg
    DSC00080.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC00250.jpg
    DSC00250.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_0028_11.jpg
    IMG_0028_11.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
reklama
jak tak patrzę to mi się wydaje że to już tak dawno było ale to dopiero 6 m-c a mam wrażenie że te nasze dzieci już z nami są od ho ho hoooo albo i jeszcze dłużej (całe życie)

"o nie, podobny do K:wściekła/y: a czemu on ma takie brzydkie włoski:dry: i czemu to to tak się drze:dry:" prawdziwe matczyne uczucia:-p:-p

;-)

ja tez pierwsze co dopatrywalam sie podobienstwa ale na szczescie nie musialam sie zastanawiac dlaczego on tak placze :-D bo moje dziecko nie zaplakalo przy porodzie ani tez w szpitalu :sorry2: dopiero kilka dni pozniej dał swoj popisowy koncert płaczu w domu (kolki:wściekła/y:)

kraf te slodkie oczka malego :-D echhh...

postrzalka super policjantka :-D:tak:

martussa Hanka ślicznie się prezentowała jak i mama
my też po niedzielnym chrzcie wrzucam nasze fotki i z dzisiejszego relaksu w ogródku mała pod kwiatkiem wypoczywała i bujała w huśtawce:)

Załączniki

• PICT0014 (Small).JPG
    PICT0014 (Small).JPG
    25,6 KB · Wyświetleń: 67
  • PICT0013 (Small).JPG
    PICT0013 (Small).JPG
    23,5 KB · Wyświetleń: 77
  • PICT0050 (Small).JPG
    PICT0050 (Small).JPG
    35 KB · Wyświetleń: 59
  • PICT0052 (Small).JPG
    PICT0052 (Small).JPG
    36,4 KB · Wyświetleń: 61
  • PICT0055 (Small).jpg
    PICT0055 (Small).jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 59
  • PICT0059 (Small).jpg
    PICT0059 (Small).jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 58
  • PICT0068 (Small).jpg
    PICT0068 (Small).jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 63
Martussa82 i elunia r. pięknie wyglądały Wasze pociechy i Wy również wyglądałyście cudownie:-):tak::-) My chrzicny mamy 16 sierpnia bo w tą niedzielę szwagier odsypiał swoje weselicho, a on jest chrzestnym. No i tak mało uroczyście będzie teraz w niedzielę. Będziemy sami w kościele i przez to krótko będzie to trwało. I ja też się pochwalę fotkami z imprezy:-D

reklama
Do góry