reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki i filmiki

nie wiem jak wy, ale dla mnie dzieci zaraz po urodzeniu są bleee, jak zobaczyłam swoje dziecię to się zawiodłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, był brzydki, a co lepsze to mój mąż zaraz po cesarce mówi, że Jurand ma nos jak jego dziadek, A jego dziadek to brudas i taki ble jest, na sali noworodków od razu poznałam swoje dziecię i patrzę a w kuwecie leży dziadek M. I normalnie ręce załamałam.

reklama
Iga parę minut po urodzeniu i ostatnio radosna buźka

Załączniki

• iga7 (9) (Small).jpg
    iga7 (9) (Small).jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC01264 (Small).JPG
    DSC01264 (Small).JPG
    22,1 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC01289 (Small).JPG
    DSC01289 (Small).JPG
    18,9 KB · Wyświetleń: 44
nie wiem jak wy, ale dla mnie dzieci zaraz po urodzeniu są bleee, jak zobaczyłam swoje dziecię to się zawiodłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, był brzydki, a co lepsze to mój mąż zaraz po cesarce mówi, że Jurand ma nos jak jego dziadek, A jego dziadek to brudas i taki ble jest, na sali noworodków od razu poznałam swoje dziecię i patrzę a w kuwecie leży dziadek M. I normalnie ręce załamałam.
;-) Aga ja mialam to samo. zarowno jak Zuzie urodzilam jak i Maje. dla mnie tez byly brzydkie ale po ok tygodniu po urodzeniu byly dla mnie i sa do tej pory najpiekniejszymi dziewczynkami na swiecie. chociaz jak spojrze na zdjecia ich wczesniejsze to sobie mysle ze teraz sa o wiele piekniejsze :cool2:

no to moja Blaneczka..godzinkę po porodzie i dzisiejsze..z ostatniej chwili:tak:

Załączniki

• S7001212.jpg
    S7001212.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 55
  • S7001660.jpg
    S7001660.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 49
  • S7001661.jpg
    S7001661.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 43
  • S7001664.jpg
    S7001664.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 40
Te włoski Hanki są super!!!!
:tak::tak::tak:

mój też był podobny do mojego taty ale ja byłam zadowolona bo mój tato był wspaniałym człowiekiem , a dla mnie moje dzieci były po urodzeniu piękne i takie niepowtarzalne i chociaż pokazali by mi 10 takich to i tak bym wiedziała które moje

a to moja 1-dniowa kluska i za chwile 6-miesieczna - aaaaaaaaaaaa!!! jak ten czas leci!!!

Załączniki

• DSC05144.JPG
    DSC05144.JPG
    10,9 KB · Wyświetleń: 36
  • Zdj_cie012.jpg
    Zdj_cie012.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC06520.JPG
    DSC06520.JPG
    16,7 KB · Wyświetleń: 39
super dzidziolki a zmiany ogromne
to moja kropeczka
1. w pierwszej dobie
2 i 3. 6 miesięcy (3 z szaloną chrzestną) :-)

Załączniki

• Oliwia11.jpg
    Oliwia11.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 43
  • rozaniol.jpg
    rozaniol.jpg
    53,1 KB · Wyświetleń: 44
  • z chrzestna.jpg
    z chrzestna.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 53

Mnie nie wydawal sie brzydki, ale rozbawil mnie troche ten wyglad (podłużna głowa, chude ciałko i strasznie duże stopy:-p:-D). Przez kolejne doby wygladal juz coraz ladniej, jednak do tej pory jestem troszke zawiedzona, bo Maciulek jest strasznie podobny do męża, a coraz mniej podobny do mnie :baffled: To taka miniaturka taty :-p a tak bardzo chcialam zeby synek byl podobny do mnie, a ewentualna córka do tatusia ;-)

reklama
No i my...
jeszcze w szpitalu...
oraz
...zdjecia z ostatniego miesiaca:tak:

Załączniki

• DSCN0175.jpg
    DSCN0175.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 44
  • Obraz 111.jpg
    Obraz 111.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 42