reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

ardzes :szok: Milka niesamowita :tak::tak:.
-j- dzieciaki cud, miód i orzeszki a Amelka ma piękne oczęta :tak::tak:.
labudka :-D:-D moje dziecię też ma podobną minę jak leży na brzuchu :sorry2:.
kraf na tym zdjęciu z melonem Krzyś wygląda jakby wieki nie jadł:-D:-D. Śliczne chłopaczysko :tak:.
szczesliwa kolejna mala gimnasyczka :-D :tak::tak:
agi włosy Miłosza bomba :tak::tak:

Co do wózków to my mamy jeden ale w sumie to przydałyby się jeszcze ze dwa (po jednym do dziadków), bo my okrutnie mobilni jesteśmy i krew mnie zalewa jak musimy się taszczyć z tym wszystkim :wściekła/y:.

A moje dziecię nie fika, ani nie podnosi się ale czaruje non stop ;-).

Załączniki

• 24072009570.jpg
    24072009570.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Krzys, Miloszek i Bartus - przeslodkie chlopaki :-)
No to macie jeszcze Julianka, do kompletu ;-)

Załączniki

• Park.jpg
    Park.jpg
    50,2 KB · Wyświetleń: 78
Ale tu pięknie obrodziło cudownymi dzieciaczkami. Wybaczcie że nie napiszę każdemu z osobna, bo zrobiło by się strasznie słodko ;-) Przekochane są te nasze lutowe brzdące.
Ale o jednym muszę wspomnieć - serce mi w gardle stanęło jak zobaczyłam wyczyny Mili. Ja jeszcze nie jestem na takie rzeczy gotowa i dobrze, że Wercia szlifuje wciąż przerzuty przez ramię ;-):tak::-D

no to ja chyba zacznę do zupek dodawać Mili relanium ;-):-D

Julianek śliczny! cudowny! kochany!
kraf - krzyś cudny! I faktycznie podobny do Ciebie!
agi Miłoszek ma czuprynkę, że aż mi oczy wyszły z orbit! ;-):-D
hooba - no dzieciaczek faktycznie czarujący :)))) śliczny komplecik!

Miki-Maxiu rewelacyjny, i Ty kochana kwitnąco wyglądasz!!!! :)
Mamaflavi- Julianek jest wspanialy i najslodszy na swiecie!!!
Kraf-Krzysiu jest boski i ma piękne oczęta:)
Mila jest kaskaderem:) też sie wystraszylam jak zobaczylam jej wyczyn!!! Ale Matek ostatnio też wylecial z fotelika i wylądowal na brzuszku-podobalo mu się:)
Miloszek ma swietną fryzurkę!:)
hooba-super dzieciaczek:)

reklama
Do góry