reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki i filmiki

Podgladam fotki dzieciaczkow tak samo jak na zamknietym, jednak szans nie mama aby skomentowac foteczki... a wiele z nich jest naprawde rewelacyjna :-D

Jakie te nasze maluszki potrafia juz cuda wyprawiac :-)

reklama
no to może troszkę nas
zdjęcia 001.jpgzdjęcia 020.jpgzdjęcia 033.jpgzdjęcia 069.jpgzdjęcia 107.jpg
a tak czytam książki
zdjęcia 110.jpgzdjęcia 112.jpgzdjęcia 113.jpgzdjęcia 114.jpg
co za badźiewie mi dali do czytania
zdjęcia 109.jpg

i jeszcze trochę z dzisiejszego spacerku

tam gdzieś mój brat gra w piłką
zdjęcia 137.jpgzdjęcia 138.jpg
chyba wyjdę z tego wózka
zdjęcia 149.jpg
gwiżdżę na psa ,,Skiper do nogi,,
zdjęcia 160.jpgzdjęcia 169.jpg
no koniec chce mi się spać
zdjęcia 174.jpg

Jejku dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tak ładnie bawiących się dzieciaczków na spacerku. U nas jak Wercia nie śpi, to ciągle tylko buuu i buuu, a do tego mostkowanie...
Jolek a czy to gwizdanie nie było przypadkiem na jakąś laseczkę ;-):-D

reklama
Do góry